Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Онда не би имала да пише уопште.Lakse bi ti bilo da si postavila ko su dobri,manje bi imala da pises.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Онда не би имала да пише уопште.Lakse bi ti bilo da si postavila ko su dobri,manje bi imala da pises.
Dinkic--------lopina
Djelic---------lopina
Tadic---------druzi se sa lopovima i cak im je "shef", znaci.......
Jovanovic------chisti kriminalac(tzv. banderash)
Cvetkovic--------ni luk ni voda
Chanak---------- prefrigana budala iz interesa
Dachic--------BANDIT CRVENI junior
Krkobabic---------BANDIT CRVENI senior
........................itd.
Sve u svemu, dushu dalo za "Deshavanje Naroda" !!!
Pa Putin je na politickoj sceni sveta No. 1
A Tadic je na politickoj sceni Srbije No._ vidi anketu.
i naravno SHULE genije!!!!
neshto tako odvratno tesko je i zamisliti
Али врхунац моје анкете је то што сам заборавила да ставим Мирка у њу!
Баш чудно!
Најбољи доказ колики је маргиналац, чак ни немам утисак да постоји на политичкој сцени.
Уосталом, ни не доноси одлуке, само статира.
Али врхунац моје анкете је то што сам заборавила да ставим Мирка у њу!
Баш чудно!
Најбољи доказ колики је маргиналац, чак ни немам утисак да постоји на политичкој сцени.
Уосталом, ни не доноси одлуке, само статира.
Ти свакодневно показујеш да или не умеш да читаш или не разумеш оно што људи напишу.Ова анкета говори само једно, а то је да теби није добро. Теби ако су добри остали политичари, свака част. Ја бих свих оних 250 посланика послао да копају кромпир мало. Од првог до последњег и то све са Коштуницом, Тадићем, Николићем, Вучићем ... на челу.
Ти свакодневно показујеш да или не умеш да читаш или не разумеш оно што људи напишу.
Јасно сам дефинисала анкету, у првом посту.
Читај и размишљај о ономе о чему читаш!
Увек сам против писања небулоза.Ма ја знам да си против мојих писанија још од како сам рекао да је Алигрудић геј, али ме заболе чисто. ДСС је фашистичка партија коју треба забранити. Као и СНС.