Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
nada poslednja umireja ipak duboko verujem da su sve devojke lose dok se ne dokaze suprotno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nada poslednja umireja ipak duboko verujem da su sve devojke lose dok se ne dokaze suprotno
Najbolje "rešenje" definicije.nema dobre i loše, samo moralne i nemoralne, tj. one koje imaju neke principe i one koje bi sve uradile za status, pare, itd.
A nisi pomislio da je mozda do tebe...? Mislim, niko nije stalno fin, ni fine cure nisu postedjene divlje strane svoje prirode
I zasto sada ona tebi nije otkrila tu drugu stranu...Mozda zato sto ti nisi taj, sto, ne znam, nema dovoljno poverenja u tebe ili ne oseca dovoljno prema tebi, niste bas povezani, ili slicno
Nekako,ja tako zamisljam, svoju divlju stranu, da tako kazem xD, cuvacu za njega i nas kutak
Ta svi imaju losu stranu..To ''fina'' me izludjuje i u glavi mi se odmah stvara slika mehanicke, uvek nasmesene zene robota
I nisu fine cure dosadne, u stvari, definisite to fina cura![]()
Niiiiiiiikada , ikadaaa u zivotu ne bih nasla lose momke privlacnim ali zaista lose....mada to sto si naveo su vise karakteristike jakog karaktera ne lose osobine.....
Decko koji ce da pomogne onima kojima je pomoc potrebna , koji ce da brani ono sto je fer i pravedno , koji ce uvek prosjaku na ulici da da novac ili hranu, koji je ne samo dobar prema meni vec i prema drugima ce dobiti moje afekcije istog momenta ....dok ovim drugim "facama" koji idk su puni entuzijazma da biju vredjaju pedere , nacionalne manjine ....one koji su slabiji od njih , koji ce da nadju neki razlog da omalovazavaju nekoga zbog najglupljih razloga kao socio -ekonomski status ili izbeglice, nekoga sa psihickim ili fizickim problemom to je apsolutno neprevazlilazno i kod mene izaziva uzasno agresivnu reakciju ....nikada ...nikkkada ne bih mogla da budem sa takvim ljudima....u istoj prostoriji a posebno ne u bilo kakavom odnosu.