Lose vreme za preuzimanje vlasti u CG

Konstantin Veliki

Buduća legenda
Poruka
28.842
Autorska tema.

U zadnje vreme mislim, da je mozda kako bi Ameri rekli "bad timing" da opozicija preuzme vlast u CG.

Ekonomija CG je totalno unistena od Corona jer se zasniva na turizmu. Dug ce eksplodirati i beda ce biti velika.

E sad ako narod pocne da prica kako je pod Milom bilo sve bolje, lako ce se moci vratiti DPS, iako su oni krivi za sve probleme CG ekonomije.

Ali na kraju ljudi krive onog "kod koga je puko balon", kako je Nebojska Katic reko.

Ne znam dal nije bilo bolje za opoziciju da je pobedila kad je sistem Milo Djukanovic pokazao se kao los i CG da je pred kolenima.

Полако, док се мало одмота клупко. Нова власт, ако жели нешто промијенити, мора судити претходну пљачкашку гарнитуру. Кроз те процесе показаће ко је крив за економски слом државе. Министар који се током мандата 20-ак пута појави на радном мјесту, док му секретарица лупа факсимил потписа на документе. У другом министарству 80 запослених дужи 40 аутомобила (користи 24 сата), министарка која плаћа адвокату приватнику правне савјете 25 000 еура мјесечно и сила сличних свињарија "заслужника". Астрономске плате (у ЦГ) подобним службеницима, противно закону. Именовали су преко 300 официра и подофицира, без икаквое војне изобразбе, давали им унапређења... Након тих инфо, запитао сам се како су до сада опстали?

министарству 80 запослених дужи 40 аутомобила (користи 24 сата), министарка која плаћа адвокату приватнику правне савјете 25 000 еура мјесечно и сила сличних свињарија "заслужника". Астрономске плате (у ЦГ) подобним службеницима, противно закону. Именовали су преко 300 официра и подофицира, без икаквое војне изобразбе, давали им унапређења... Након тих инфо, запитао сам

Pa sve to ima i u Srbiji, pa narod ne krivi Vucica.

Inace sve je to lose i tako dalje, ali ove godine je slomila korona zbog turizma.

Pa sve to ima i u Srbiji, pa narod ne krivi Vucica.

Inace sve je to lose i tako dalje, ali ove godine je slomila korona zbog turizma.
У Србији се власт мјењала, доље су 30 и кусур година исти људи и њихови потомци. Изгледа да су подјелили државу по феудалном принципу. Ником одговарали нису. Друго, Србија је далеко већа држава, већа лова. Мило (Милов систем) је овим нашим лопурдама узор.

Autorska tema.

U zadnje vreme mislim, da je mozda kako bi Ameri rekli "bad timing" da opozicija preuzme vlast u CG.

Ekonomija CG je totalno unistena od Corona jer se zasniva na turizmu. Dug ce eksplodirati i beda ce biti velika.

E sad ako narod pocne da prica kako je pod Milom bilo sve bolje, lako ce se moci vratiti DPS, iako su oni krivi za sve probleme CG ekonomije.

Ali na kraju ljudi krive onog "kod koga je puko balon", kako je Nebojska Katic reko.

Ne znam dal nije bilo bolje za opoziciju da je pobedila kad je sistem Milo Djukanovic pokazao se kao los i CG da je pred kolenima.

Zadatak ove vlasti je da pod hitno ociste RTCG i da pohapse sve iz bivse vlasti i da im pouzimaju imovinu.

Nakon toga, sa Milom i ostalima u zatvoru, i bez para, mogu samo da sviraju gusle. Ne znam ko ce posle ovih biti vlast, ali ako urade posao kako treba DPS-a vise za godinu-dve biti nece.

Autorska tema.

Tačno.
cg je pred bankrotom a izgleda da ni ove godine turistička sezona neće biti neka.
Na kraju, cg je oduvek bila najsiromašnija SR u SFRJ. Godinama mi se odbijalo od plate za nerazvijena područja (cg i SAP Kosovo), tako da i nije ništa neobično.
Kada su odvajali cg od Srbije u cilju kreiranja Nove nacije cg, sa svojom crkvom, jezikom i pismom od 32slova malo su ih pojačali ali oni već 10+godina imaju istu platu i sve niži standard.
Milo je tada (prilikom otcepljenja) trabunjao o elitnom turizmu i kako im paradajz turisti iz Srbije nisu potrebni ...

Mislim da se Srbija treba držati po strani i ne treba se mnogo zaletati kad je u pitanju pomoć malenoj (ali časnoj i poštenoj ...) cg.

"Ne odustajemo od rođaka Srba, jedan smo režim poslali u prošlost"

Podgorica -- Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je da njegova vlada neće odustati od normalizacije odnosa sa Srbijom.

IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 25.01.2021. | 09:00

Screenshot TV Prva

Prema njegovim rečima, odustati od toga značilo bi odustati od rođaka, braće, prijatelja, istorije, tradicije...

"A mi smo jedan režim, između ostalog, poslali u prošlost baš zbog činjenice da je hteo da nam upravo sve to oduzme", rekao je Krivokapić za Minu, prenose danas podgoričke Vijesti.

On je kazao da je poziv premijerki Srbije Ani Brnabić i dalje otvoren i da nije pitanje da li ima ko da je dočeka, već da li će naći vremena da dođe.

"Pitanje je da li će ona naći vremena da dođe i da pozdravi sve one koji bi je rado videli u Crnoj Gori, jer je ona predsednica Vlade bratske i susedne Srbije", kazao je Krivokapić.

On je ponovio da je dobrodošla i ona i svako iz Srbije.
------------------------------------------------------------------------------
Samo BEZ žurbe.
cg je priznala tzv državu Kosovo, proterala ambasadora, optužila Srbiju za državni udar ...
... polako rodjaci iz cg. ... razvijajte ELITNI turizam ... VOLIMO I MI VAS :kafa:

Back