Lose strane zena

Upravo sam naletela na nesto sto moze biti kao odgovor na ovu temu.Znam da je c/p i da se to nekome nece svideti ali ja to moram da uradim jer je :ok:

"Losa sam!? - Mogu da budem jos gora! Volim da se svadjam!? - Uvek,kada me neko "cacne" tamo gde ne treba!- Bezobrazna!?-Ne,samo imam svoje JA! Glupa!? - Samo kada mi nesto ne odgovara!? Pametna!? - Kada je potrebno! Imam vise mana,nego vrlina,ali se ne obazirem! Mogu da se promenim,ali ne dozvoljavam da me bilo ko menja!"

Upravo sam naletela na nesto sto moze biti kao odgovor na ovu temu.Znam da je c/p i da se to nekome nece svideti ali ja to moram da uradim jer je :ok:

"Losa sam!? - Mogu da budem jos gora! Volim da se svadjam!? - Uvek,kada me neko "cacne" tamo gde ne treba!- Bezobrazna!?-Ne,samo imam svoje JA! Glupa!? - Samo kada mi nesto ne odgovara!? Pametna!? - Kada je potrebno! Imam vise mana,nego vrlina,ali se ne obazirem! Mogu da se promenim,ali ne dozvoljavam da me bilo ko menja!"

Odlicno:ok:pa sta ako je C/P,neko je to napisao i ti tako slicno mislis,osecas,sto ne bi prenela
Dakle,ovo gore vazi i za mene.Mogu da dodam,mozes me mazati na lebac,al ako prekardasi-bolje da mi se sklanja,mnogo sam gadna onda.
Strpljenja imam,ali postoje granice,koje samo ja poznajem,pa ko to ne oseti i predje ih,zavrsila sam s takvima!
Mogla bih jos pisati,al dosta.
Ma samo jos ovo-mnogo puta sam to ponovila-nemoj iz mene izvlaciti ono najgore,dobices direkt(mislim uopsteno na ljude).
O vrlinama necu da pisem,znaju oni koji me dobro poznaju,i do njihovog misljenja mi je samo stalo.

losa strana mi je sto sam kao buridanovo magare
nikako mi se ne sme dati da biram izmedju dve stvari,jer sam uzasno neodlucna.
spremna sam da sama donosim odluke,al kad mi neko kaze oces ovo ili ovo,ja crce izmedju....:)

Brate, previše verujem ljudima! Grozan kampanjac - što će reći: "kad radim radim, a kad ne radim ne radim.:D Mrzim kad moram da kažem - tada je već kasno!:evil:
Nedovoljno samopouzdanja...:rumenko:
I, ne znam zašto, ljudi se često žale na moj "naređivački ton" - a ja se baš trudim da to... najljubaznije ...:rumenko::think:

Žene nemaju liših strana, sa svake strane su dobre
crazy-1.gif

MANE
lijena sam,
imam redovno mini-depresije
stalno plačem - bilo da sam sretna ili tužna

SLABOSTI
slatkiši
crnokoso crnooki bradati muškarci širokih ramena
trošim sve pare koje imam na parfeme. dakle, parfemi su mi slabost

nerviraju me sebični, arogantni, bezobrazni,al ček...to je normalno, je l da?

nervira me sporost, slabost, neodlučnost i *****vljenje
nekad previše ozbiljna...teško se opustim
ne ostavlja mi se pušenje, a trebala bih
ujutro teško ustajem
često neorganizovana
nikako sve završiti...

Moja mana je naivnost i lakomislenost
Imam explozivnu narav takodje, mnogo sam impulsivna
Prilicno sam stroga na poslu, veoma zahtevna u zivotu
Mana mi je i sto nisam dovoljno temeljna

od tipicnih zenskih mana kao sto su sujeta, pakost, ljubomora i zavist ne bolujem, kao ni od bolesne zenske opsednutosti da sve bude savrseno

Mane-tvrdoglava uvijek, iskljuciva, nefleksibilna-katkad i malodusna, istekam mozak kad treba, ukljucujem emocije kad ne treba, radim svjesno i na svoju stetu, samo da ispostujem princip, tesko padnem, ali se jos teze podizem...tesko se naljutim, ali kad se naljutim, mogu da cutim i do kraja zivota...kad neko jednom predje granicu postovanja, nema nazad, ne oprastam izdaju, i kad oprostim-ohladim, svejedno mi je poslije...ponosna katkad do granica gordosti. Idem iz krajnosti u krajnost...teska sam po prirodi i sama sebi nepoznanica. Opterecena (samo)analizom svega i svacega, okrenuta sebi i svom svijetu, surovo realna...sve okrecem na šalu, a kad mi se skupi-dramim, patetisem sve sto se godinama nakupilo-tako suptilno, stilski, da bi mi Šekspir pozavidio...

Slabosti-empatija i tolerancija. Na konto toga, trpim, pravdam, tolerisem...a kad "pukne tikva"-spasavaj se ko moze...
Slaba sam na napustene/nesrecne/bolesne...ljude, zivotinje...
Slaba sam i ranjiva kad me spuca nesto kao grom iz verda neba...tad sam i neuracunljiva gratis.
Na moju porodicu-najvise, za njih imam svo razumijevanje ovog svijeta.

Ovo više liči na temu : KO SAM I KAKVA ŽELIM DA BUDEM....EVENTUALNO .KAKVU ŽELIM DA ME DRUGI VIDE..
Većina postova je skoro apsolutno kontraditkorna...opisujete osobine koje jedna osoba ne može da ima..jer su u suprotnosti ili su totalno nekompatibilne..
Očekivao sam više ..ili niste iskrene..ili ni same niste svesne kakve ste..Mada je upozneti sebe mnogo teže nego druge..ali ovo ovako ne ide..
Ipak možda da je roman: DR Džekil..& MR HAJD napisan po istinitom događaju..

Ovo više liči na temu : KO SAM I KAKVA ŽELIM DA BUDEM....EVENTUALNO .KAKVU ŽELIM DA ME DRUGI VIDE..
Većina postova je skoro apsolutno kontraditkorna...opisujete osobine koje jedna osoba ne može da ima..jer su u suprotnosti ili su totalno nekompatibilne..
Očekivao sam više ..ili niste iskrene..ili ni same niste svesne kakve ste..Mada je upozneti sebe mnogo teže nego druge..ali ovo ovako ne ide..

Kad već ranije nisam ništa napisala,neću ni sada :lol:

Čoveče, nemoj da se ložiš - ništa tu nije kontradiktorno, već je to ženski način razmišljanja i izražavanja - nekad smo i same sebi kontradiktorne.:)

Jednom sam pokušala da se stavim u ulogu muškarca, koncentrisala se i - došla do saznanja da, da sam stvarno muškarac, nikad ne bih razumela žene!:lol:

Od tada bolje razumem muškarce, i manje im zameram a i ređe se osećam povređena njihovim ponašanjem. I imam bolje odnose sa njima.:)

Hm, danas sam poprilicno negativno nastrojena, taman da ocrnim sebe. :mrgreen:
Lijena sam, neorganizovana, volim samocu, mogu danima da ne izadjem iz kuce, nepopravljivi sam hedonista. Ali kad se zahuhram da radim, zadam sebi previse zadataka i jednostavno sagorim.:roll: Inace, kazu da sam arogantna, ja ne mislim tako, al' eto. Uzasno sam postala ambiciozna, sto u kombinaciji sa lijenoscu moze da bude jako opterecujuce. Dosta za sada:sad2:

Back