- Poruka
- 54.973
ZnamE ja se malo i šalim da bi bilo zabavno, i ovo su negativne strane, mislim ja i pozitivno o svima.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZnamE ja se malo i šalim da bi bilo zabavno, i ovo su negativne strane, mislim ja i pozitivno o svima.![]()
Endži dušo, tobom vlada neki hedonistički podznak, škorpija ili takp nešto.Vi ste neki polu jarcevi!
Tacno takoŽena jarac - ako joj pošalješ poruku tipa - aj idemo negde... dobiješ seen. znači, ako nisi napisao u koliko sati dolaziš, gde imaš rezervaciju i koje su boje zavese u restoranu da bi mogla da uskladi autfit, zaboravi.
Нема шансе да те прегази аутобус ако идеш преко улице са стрелцем! Е сад, ако си сам прелазио улицу и згазио те аутобус, ко ти је кривDa ideš preko ulice sa strelcem i pregazi te autobus, mislim da bi samo onako hladno rekao - u jbt kako ti se gadno iskrivila kičma, aj vidimo se kad izađeš iz šok sobe...
DevicaEndži dušo, tobom vlada neki hedonistički podznak, škorpija ili takp nešto.
Ovde ima dobra fora:
- Boro, šta ste vi u horoskopu?
- Nikad u životu nisam bio u horoskopu, ali svako malo odem do Nikšića.![]()
Blizanci - ima završenu višu građevinsku, ide na intervju za aviomehaničara. Sluša te pažljivo dok pričaš o svom životu, komentariše, klima glavom, pojma nema šta si rekao pre dve sekunde.
Ti, bre, ko zapisnike da si pravioŠkorpija - ima veze svuda i svi mu duguju. Odvede te na autoplac kod dobrog ortaka da kupiš proveren auto, kreneš, pukne ti zupčanik, napravi havariju.
Svi su ga izdali ili planiraju da ga izdaju, njega najpoštenijeg. Najveći neprijatelj mu je baba od 90 godina u stanu iznad, mrzi je iz dna duše i planira da je ubije i zakopa u parku.
vidi ti ovo
Bojim se da nije vodaKako Jarac mnogo pije, šta pije?
sta siMeni se moje ne dopada i tražim hitno da se zamijeni
Sećam se odlično svih gore pomenutih.Ti, bre, ko zapisnike da si pravio![]()
Ево, можеш ово од шкорпије да добијеш: ”Воле да нервирају људе”Meni se moje ne dopada i tražim hitno da se zamijeni
Обавезно! Мора да се зна неки ред. Једини се он нашао да пише на задату тему! И сад је као најпаметнији? Па не може то тако, другови и другарице!
Pa, mislim stvarnoОбавезно! Мора да се зна неки ред. Једини се он нашао да пише на задату тему! И сад је као најпаметнији? Па не може то тако, другови и другарице!![]()
Red zavodi Jarac,dakle stani poslednji.Обавезно! Мора да се зна неки ред. Једини се он нашао да пише на задату тему! И сад је као најпаметнији? Па не може то тако, другови и другарице!![]()