jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.158
Na nezgodnom mestu mi stoji komp i modem,pa mi je problem.Wifi ne mozes da ocekujes neki domet na tome, zato kupis svoj ruter, pa prikacis na njega.. moj dobacuje preko ulice :>p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na nezgodnom mestu mi stoji komp i modem,pa mi je problem.Wifi ne mozes da ocekujes neki domet na tome, zato kupis svoj ruter, pa prikacis na njega.. moj dobacuje preko ulice :>p
Ma to nema domet 2 metra gde god stavio..Na nezgodnom mestu mi stoji komp i modem,pa mi je problem.
Ima oko 5 metara.Koliko dugacak kabl bi mi trebao za ruter,ili moze da stoji na polici iznad modema.Ma to nema domet 2 metra gde god stavio..
Ajde otvori se za ekstendere bar, da se ne mucis...Ima oko 5 metara.Koliko dugacak kabl bi mi trebao za ruter,ili moze da stoji na polici iznad modema.
Tek treba da kupim ruter,a sada nisam pri parama.Kupio bih nesto bolje,da valja.Imam neki bezicni,ali slabo radi i brka mi adrese.Ajde otvori se za ekstendere bar, da se ne mucis...
Cenim oko 5-6000 din kupis neki ok.Tek treba da kupim ruter,a sada nisam pri parama.Kupio bih nesto bolje,da valja.Imam neki bezicni,ali slabo radi i brka mi adrese.
Cenim oko 5-6000 din kupis neki ok.
Ok ima i za 3000, svakako ce biti bolje od onog koji si dobio...Pa do 5 000 din.Ja sam penzioner,moram misliti malo i o drugim stvarima.
znam ljude koji drze telefone u fioci na drugom kraju stana preko noci, da ne bi beba ozracila48 komšija sa katancem za wi-fi
a do juče se grebali, za terabajte nisu milosti imali...
da li ste znali da nije zdravo da spavate pored uključenog rutera?
Telefon zraci samo kad pricas, to se nekad moglo videti na starim CRT ekranima,znam ljude koji drze telefone u fioci na drugom kraju stana preko noci, da ne bi beba ozracila
a na wi-fi 80 komsija
pa ti ne budi teoreticar zavera