Los primer za decu

ssstefansss

Poznat
Poruka
8.194
Na Trgu Republike u Beogradu održan je skup zahvalnosti i podrške Japanu. Deca su organizovala priredbe, Srbija šume delila sadnice japanske tresnje i sve je izgledalo lepo dok nije izbila tuca ( penzionera) tokom podele sadnica trešanja, a nekoliko građana je povređeno.

view_photo.php

view_photo.php

view_photo.php

Do tada je sve bilo lepo, e onda

view_photo.php

view_photo.php

Ova slika je nekako najjaci utisak ostavila. Decak gleda babu koja je sa jednom nogom u grobu, a ucestvuje u masovnoj tuci za jednu sadnicu.

view_photo.php

Razmisljam koliko kosta ta sadnica, verovatno par hiljada evra kada su se ovi ovako tukli oko njih.

Poslednja izmena od moderatora:
Uopste je smejurija da"slepac"nudi slepcu oci!
Tesko nama,mi dajemo nekom podrsku,a u samoj Srbiji koliko hiljada dece ne pojede mesecno ni pola kg mesa!?Neka nasi drzavnici vise brinu za svoje gradjanstvo,a ne za Japan!Zao je meni japanaca,i jezivo je ono sto im se desilo,mada su poprilicni arogantni sto su uopste gradili nuklearke na tako trusnom podrucju,i sada im cela nacija i skoro celi svet ispasta zbog njihove arogancije!
A tuca na nasim ulicama ce tek biti!Napadace gladni one malobrojne,koji budu imali para da kupe i pola kg hleba!Zato,naviknite se na bitku na ulicama!

Baba Amazonka ! Bas smo generalno potomci osvajaca i ratobornih plemena. Osvaja drvo, ,kao da joj je poslednje...pitam se samo , da li zato sto zeli da ga ostavi buducim generacijama...ili da ga ne uzme neko drugi...Jadan narod, mozak deformisala ,,borba",beda i krkljanac...ili je aktiviran stecheni refleks, ,,kad vidish autobus, besomuchno trchi i guraj se i ubij za mesto za sedenje",osvajachki duh...Ne mogu da krivim narod...posle toliko dugo svega i svachega, pukotine uma su neminovne...i chitav region isto ...

Ponekad me bude sramota od toga kakvi smo.

Sto da te bude sramota sto se par (desetak? ili koliko vec) gramzivih pobilo oko nekih sadnica? Ipak je to mali broj u odnosu na ostale. Ne znam ni sto se toliko drami oko toga, kao da neko namerno hoce da popljuje ceo narod zbog par budala.

Zahvalnost sto su i oni nama pomagali nesebicno godinama unazad.

...sad ce neko jos da napravi ,,crni humor" strip...narod Japana gleda na tv-u miting podrske...onda se zgledaju...a onda bledo nasmese i shvate da su uspesno uteseni i da situacija nije tako crna...sta bi da imaju cunami-penzionere bus-kamikaze

Poslednja izmena:
:rtfm:
Ma to bre domaće trešnje 100%
Nego, ima nečeg dobrog u ovome, koncept održivog razvoja... dakle penzioneri se peglaju za drvo trešnje čije će plodove jesti njihovi unuci. Ima smisla! Investiranje u buduće generacije! :klap:

:mrgreen:
Da, ali su se penzosi, u tuči, služili drevnim i tradicionalnim japanskim borilačkim veštinama, što je bio očigledan primer i doprinos zbližavanju našeg i naroda Japana !!! :D

Back