Lord of the Rings fan club

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš se pitam kakav će biti Hobit. Budžet za Hobita je skočio u odnosu na Gospodara, sa 285 na 300 miliona američkih dolara; a i biće dva filma, a ne tri.

Samo, najveći problem je okupljanje glumaca da se vrate na svoje stare uloge. Ian Marej MekKelen je odmah rado prihvatio i potpisao da se vrati kao Gandalf "sivi", a i Endi Serkis će ponovo biti osnova za kompjuterizovanog Goluma. I Hugo Volas Viving je pristao da se opet pojavi kao Elrond Polu-vilenjak. Međutim, za sada najveći izazov predstavlja glavni glumac - Ian Holm, sa kojim se pregovara da igra Bilba Baginsa, a bez njega filma ni nema. Moje najveće razočarenje, pak, bi bilo ako se ne vrati legendarni Kristofer Frenk Kardinal Li. Starost mu predstavlja veliku prepreku, iako je i sam rekao da bi mu bio veliki san da se ponovo vrati kao Saruman "bijeli".

saruman3.jpg
 
Jos kao klinac sam progutao knjige u jednom dahu (hvala roditelji),pa sam zato dugo odlagao gledanje filmova...da ne pokvarim utisak.
Na kraju sam ipak podlegao pritiscima drugara i za noc smo odgledali sva tri dela+bonus materijali na dvd-u i bio sam prijatno iznenadjen.Ako zanemarimo neke modifikacije koje su morale biti odradjene da bi se radnja prilagodila filmu,uopste nisam pokvario utisak :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top