Lord of the Rings fan club

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
79.218
Baš se pitam kakav će biti Hobit. Budžet za Hobita je skočio u odnosu na Gospodara, sa 285 na 300 miliona američkih dolara; a i biće dva filma, a ne tri.

Samo, najveći problem je okupljanje glumaca da se vrate na svoje stare uloge. Ian Marej MekKelen je odmah rado prihvatio i potpisao da se vrati kao Gandalf "sivi", a i Endi Serkis će ponovo biti osnova za kompjuterizovanog Goluma. I Hugo Volas Viving je pristao da se opet pojavi kao Elrond Polu-vilenjak. Međutim, za sada najveći izazov predstavlja glavni glumac - Ian Holm, sa kojim se pregovara da igra Bilba Baginsa, a bez njega filma ni nema. Moje najveće razočarenje, pak, bi bilo ako se ne vrati legendarni Kristofer Frenk Kardinal Li. Starost mu predstavlja veliku prepreku, iako je i sam rekao da bi mu bio veliki san da se ponovo vrati kao Saruman "bijeli".

saruman3.jpg
 

PRCKO

Elita
Banovan
Poruka
24.624
Jos kao klinac sam progutao knjige u jednom dahu (hvala roditelji),pa sam zato dugo odlagao gledanje filmova...da ne pokvarim utisak.
Na kraju sam ipak podlegao pritiscima drugara i za noc smo odgledali sva tri dela+bonus materijali na dvd-u i bio sam prijatno iznenadjen.Ako zanemarimo neke modifikacije koje su morale biti odradjene da bi se radnja prilagodila filmu,uopste nisam pokvario utisak :)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top