Lopvi na vlasti ne znaju više gde udaraju

Nema nikakvih akciza na duvan jer su Japan Tobacco i ostali lepo rekli da ce da zapale za Rusiju, tamo otvore fabrike i bezcarinski izvoze duvan za Srbiju ako vlada samo jos jednu rec zucne.
Od tad cute i puse.
Po meni je bolje da navedeni "zapale" gde god hoće. Posle toga će cela administracija da pređe na mnogo korisnije, i manje štetnije, ekološko pušenje. :mrgreen:

Steva Pancevac [neregistrovani] (29.03.2009, 23:12)
pošalji odgovor
dosta je bilo....rusimo ove skotove!

Ej ljudi, dokle cemo da trpimo ova orgijanja tadicevih siledzija? Vreme je da se okupimo i da im oderemo kozu s ledja. Moraju znati da se niko od njih nece izvuci. Krajnje je vreme da skinemo ove zute skotove, neradnike, bandite i hohstaplere latinoamerickog tipa. Stvarno je bilo dosta. Mi kao gradjani imamo pravo da na ulici srusimo vlast koja nas tlaci. Vlast ovog nitkova, siledzije i manekenskog puvadzije tadica je prevrsila svaku meru! Vreme je za akciju!

srecko_sojic-1.jpg

Evo, ja sam bas doso s jedan susret s tadic. Dogovorili smo se da uvedemo nekoliko novi porezi. Ne samo na mobilni, nego i na smrdljive carape i usrane gace. Posto znamo kakvo je higijensko stanje u Srbiju, ce se napuni budzet s ovi porezi.

Steva Pancevac [neregistrovani] (29.03.2009, 23:12)
pošalji odgovor
dosta je bilo....rusimo ove skotove!

Ej ljudi, dokle cemo da trpimo ova orgijanja tadicevih siledzija? Vreme je da se okupimo i da im oderemo kozu s ledja. Moraju znati da se niko od njih nece izvuci. Krajnje je vreme da skinemo ove zute skotove, neradnike, bandite i hohstaplere latinoamerickog tipa. Stvarno je bilo dosta. Mi kao gradjani imamo pravo da na ulici srusimo vlast koja nas tlaci. Vlast ovog nitkova, siledzije i manekenskog puvadzije tadica je prevrsila svaku meru! Vreme je za akciju!

Информиши тог Стеву да се власт руши на изборима, а ако су избори недемократски, онда на улици.:hahaha:.

Back