Лоповски кадар Демократске странке

Čekaj bre, jel se vi znate 20 godina van zatvora ili se znate toliko iz zatvora?

Па ево да ти кажем, постоји мушки затвор и женски затвор, тако да не можемо да се знамо из затвора, али наравно да би то неко скапирао потребно је да има критичну масу сивих ћелија што вас двојца очигледно немате...
Ја сам затвор увек лечио лековима и чајевима... она свој није могла!

Па ево да ти кажем, постоји мушки затвор и женски затвор, тако да не можемо да се знамо из затвора, али наравно да би то неко скапирао потребно је да има критичну масу сивих ћелија што вас двојца очигледно немате...

:klap::klap::klap::klap::bye::bye::bye::bye:ha,ha,ha,ha....

Nema te količine sive mase da bi ti bio shvaćen.
Kako stojiš sa šuljevima?

ZES kao objedinitelj svih kadrova od svih stranaka koji su u sastavu iste...................da se ili se nameće jednostavan pogled kako fizički tako i misaoni da je DS odlučila da svi kadrovi ostalih budu pod jednom kapom..........tek radi kontrole....*logovanja-ugradnje ili ugrađivanja u procentima,jedinstvenog ujma-najma ili ušura, osmišljenog delovanja kadrova od onih iz centra, bela i šarena tehnika, koferi ili koferčići*..............i td i tsl.....................e sad što im je predznak -lopovski kadar u ovoj temi-...kako ih Koše nazva na osnovu činjenica, jer nije se teško setiti svih afera oko mase pojedinaca ili kadrova iz vladajuće ZES....ne treba da žulja.....niti da stvara privremenu amneziju........a o duševnom slepilu ......otom potom........:whistling:

ja da sam lopurda i kriminalac , tezio bih uclanjenju u DS jer jasno je da samo DS moze da mi obezbedi pozicije da mogu nekaznjeno da kradem, otimam , varam i pljackam.

da sam lopurda , od clanstva u recimo SRS ili DSS mogu da imam samo stete, jer bi vlast jedva cekala da uhapsi nekog istaknutijeg clana ovih stranaka za neki lopovluk i tako prikaze celu opozicionu stranku kao stranku lopova i bandita....

tako da ako ste lopov, bandit, izdajnik , kriminalac i drustveni sljam - prava stranka za vas jeste Demokratska Stranka

Back