Looner - pazi da ne pukne! :))

nesuđena :zkez:

danas sam baš raspoložena za teme :lol:
i ti kao Ripli, preletač :lol:
...
ali ja se pitam Perfi...mi što čuvamo da nađemo onda ove što buše :rotf:

- - - - - - - - - -

za prvi deo, jaoooo Ripli što si ti osvetoljubiva :lol:
..
za drugi deo, verujem da čuvanje materijalnih stvari deluje nekako bespredmetno, nakon takvog životnog iskustva :zag:
..kad pomislim kako neki ljudi ne mogu da se odreknu nekih stvari, pa čak i kad ti neko zatraži neku stvar, a ti ne možeš recimo da je se odrekneš, a faktički je ni ne koristiš...baš se vezujemo nekad preterano za stvari.

evo ako treba ja cu da busim...:rumenko: :per:

Poslednja izmena:
jel ja treba da odgovaram na ovo?:lol:
uz ono kad neće male bitange da se kucaju sa mnom i sa mojim drvenim jajetom,sakriju jaja u džepove i misle da će to tek tako proći,da neće biti nasilno izlupani po istima,do otimanja i razbijanja svega što mi padne pod ruke...nešto sad kontam,možda sam i da pušim počeo,samo da bi im lumbalone bušio,onako samo zaredjam rafalno
i jačima od sebe sam to radio,uhvate me pa nagruvaju,ali ja opet,posle me se plašili da ne bi morali da me tuku,a to je i suština,opet bih ja isto,još i gore,mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi
mislim,ako je to tema,pošto ja nisam siguran da li sam utrefio:lol:
ps,onog debelog treba na lečenje,nisam mogao ni da odgledam

Jeste li Protector ili ste Popper :lol:
Prevedeno, onako kad se setite otkad ste bili mali, pa ste duvali balone, da li ste bili od onih koji bi duvali balone i čuvali ih da ne puknu ili ste bili onaj mali pokvarenjak koji bi odmah naduvao balon da pukne ili sa zadovoljstvom bušio drugima balone :zkez:
...
Da vidimo...zaštitari na levo, a bušadžije na desno :lol:
...
Ja prva sam protector :aha2:

mali video..za one kojima nije jasno o čemu se radi :lol:

Ja sam ovo prvo.Kao mali sve zivo sam cuvao i sakupljao i svega mi bilo zao da bacim.Cak je i danas skoro tako.
Ako izgubim ili razbijem neku igracku tugovao sam danima.Baloni od nove godine su bili citavi dok sami od sebe ne puknu,knjige i sveske iz osnovne skole su citave i dan danas kao i igracke kojima sam se igrao dok sam bio klinja.Eno ih na spratu u nekom dzaku miruju preko 15 godina.Sad imam problem sta da radim sa svim tim stvarima.
Prosle godine sam sve to iskupio i resio da zapalim ali sam se nesto razalistio i nisam imao srca.Imao bih osecaj kao da sam zapalio deo sebe.Mislim da bi mi bas bio stres da gledam kako gore sve te neke stvari koje su me cinile jako srecnim u najlepsem periodu zivota...

Back