Looner - pazi da ne pukne! :))

poetessa

Legenda
Poruka
56.288
Jeste li Protector ili ste Popper :lol:
Prevedeno, onako kad se setite otkad ste bili mali, pa ste duvali balone, da li ste bili od onih koji bi duvali balone i čuvali ih da ne puknu ili ste bili onaj mali pokvarenjak koji bi odmah naduvao balon da pukne ili sa zadovoljstvom bušio drugima balone :zkez:
...
Da vidimo...zaštitari na levo, a bušadžije na desno :lol:
...
Ja prva sam protector :aha2:

mali video..za one kojima nije jasno o čemu se radi :lol:

Prevedeno, onako kad se setite otkad ste bili mali, pa ste duvali balone, da li ste bili od onih koji bi duvali balone i čuvali ih da ne puknu ili ste bili onaj mali pokvarenjak koji bi odmah naduvao balon da pukne ili sa zadovoljstvom bušio drugima balone :zkez:
...
...

Oduvek sve čuvao. I danas isto, budala ostao i bio.

...
...

:zag:
što si se razgoropadila sa temama:!! :lol:

U detinjstvu dok su mi šareni baloni uveseljavali život, bila sam i jedno i drugo. One-man-Band.:D

...
...

Ha ha ha, kako bih rado bušnula one balone debelom izopačenom pedofilastom trogloditu iz prvog dela videa:rotf:
A i onu pyzdulju koja se loži na eksplozije bih išamarala po propisu,
majkeim ga libtardirane nenormalne izopačene,
strašno:lol:

Tema,
ja sam od onih koji su u detinjstvu igrali za obe strane, bušači preletači i obratno, volela sam i kad se naduva ali i kad pukne:lol:

Čuvarna sam u toj meri da vodim računa o stvarima i predmetima oko sebe ali ne sa nekom preteranom pažnjom, brigom, nervozom...kada jednom u životu iskusiš šta znači izgubiti gotovo sve materijalno i ostati sa bukvalno onim što si poneo na sebi tog dana onda svim kasnije stečenim predmetima u životu pristupaš sa dozom vrlo logične rezerve i sa razmišljanjem da su materijalne stvari toliko prokleto relativne, često puno manje bitne nego što im mi pripisujemo neku važnost i značaj....

Da niste kakav psiholog , da ne kazem psiloginica ? :mrgreen:

nesuđena :zkez:

:zag:
što si se razgoropadila sa temama:!! :lol:

U detinjstvu dok su mi šareni baloni uveseljavali život, bila sam i jedno i drugo. One-man-Band.:D
danas sam baš raspoložena za teme :lol:
i ti kao Ripli, preletač :lol:
...
ali ja se pitam Perfi...mi što čuvamo da nađemo onda ove što buše :rotf:

- - - - - - - - - -

Ha ha ha, kako bih rado bušnula one balone debelom izopačenom pedofilastom trogloditu iz prvog dela videa:rotf:
A i onu pyzdulju koja se loži na eksplozije bih išamarala po propisu,
majkeim ga libtardirane nenormalne izopačene,
strašno:lol:

Tema,
ja sam od onih koji su u detinjstvu igrali za obe strane, bušači preletači i obratno, volela sam i kad se naduva ali i kad pukne:lol:

Čuvarna sam u toj meri da vodim računa o stvarima i predmetima oko sebe ali ne sa nekom preteranom pažnjom, brigom, nervozom...kada jednom u životu iskusiš šta znači izgubiti gotovo sve materijalno i ostati sa bukvalno onim što si poneo na sebi tog dana onda svim kasnije stečenim predmetima u životu pristupaš sa dozom vrlo logične rezerve i sa razmišljanjem da su materijalne stvari toliko prokleto relativne, često puno manje bitne nego što im mi pripisujemo neku važnost i značaj....

za prvi deo, jaoooo Ripli što si ti osvetoljubiva :lol:
..
za drugi deo, verujem da čuvanje materijalnih stvari deluje nekako bespredmetno, nakon takvog životnog iskustva :zag:
..kad pomislim kako neki ljudi ne mogu da se odreknu nekih stvari, pa čak i kad ti neko zatraži neku stvar, a ti ne možeš recimo da je se odrekneš, a faktički je ni ne koristiš...baš se vezujemo nekad preterano za stvari.

Kao dete bio sam djavo , jadni moji roditelji su zbog mojih dogodovstina stalno bili na tapetu i morali su da crvene jer sam ih silno brukao
Naravno posle se moj tur zarad kosmicke ravnoteze redovno crvenio od ocevog kaisa i kevine varjace.
Mlatili su me na smenu .:hahaha:
Kod keve sam igrao cuvenu pipirevku a kod cala pendrek kolo.
Brat iako stariji bio je redovno moja zrtva i stalno me je opanjkavao i cinkario.
On je bio u svemu bolji za primer poslusan i odmeren a ja onaj najgori i vecito u problemu.

Kao dete bio sam djavo , jadni moji roditelji su zbog mojih dogodovstina stalno bili na tapetu i morali su da crvene jer sam ih silno brukao
Naravno posle se moj tur zarad kosmicke ravnoteze redovno crvenio od ocevog kaisa i kevine varjace.
Mlatili su me na smenu .:hahaha:
Kod keve sam igrao cuvenu pipirevku a kod cala pendrek kolo.
Brat iako stariji bio je redovno moja zrtva i stalno me je opanjkavao i cinkario.
On je bio u svemu bolji za primer poslusan i odmeren a ja onaj najgori i vecito u problemu.

auuuuu Šugi penderek kolo :rotf: a ja sam više ovu pipirevku igrala :lol:
..
Brat je znači bio uzor, a ti mangup :lol:
..
mora da si mu kvario igračke garant

- - - - - - - - - -

ma o čemu ti? nemam pojma ni šta znači popperka, i te zaebancije sa zapada, na to sam alergičan...:zkez:

popperi su ovi što buše balone :lol:
...
ma nema veze...ja to onako da vidim samo :lol:

Back