Looking straight forward

• Začetnik teme Začetnik teme RHCP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RHCP

Aktivan član
Poruka
1.610
Pozdrav forumašima, i iskusnim i neiskusnim, kao i forumašicama koje najviše vremena provode na muškom dijelu foruma.z:D
Imam neki, pa ne mogu da kažem problem, ali nedoumicu i manju smetnju svakako, pa me interesuju mišljenja. z:)
Ovako, u poslednje vrijeme dosta razmišljam o bivšim djevojkama, ali i o propuštenim prilikama (neke "zicere" jednostavno ne mogu sebi da oprostim). Dosta sam upao duboko u to, pa me sad zanima kako da batalim jalovu stvar i počnem da gledam naprijed, nađem drugu/druge, a znam dobro da od ovakve vrste stagnacije nema posla?

Svaki konstruktivan savjet je dobrodošao. :D

Pozdrav forumašima, i iskusnim i neiskusnim, kao i forumašicama koje najviše vremena provode na muškom dijelu foruma.z:D
Imam neki, pa ne mogu da kažem problem, ali nedoumicu i manju smetnju svakako, pa me interesuju mišljenja. z:)
Ovako, u poslednje vrijeme dosta razmišljam o bivšim djevojkama, ali i o propuštenim prilikama (neke "zicere" jednostavno ne mogu sebi da oprostim). Dosta sam upao duboko u to, pa me sad zanima kako da batalim jalovu stvar i počnem da gledam naprijed, nađem drugu/druge, a znam dobro da od ovakve vrste stagnacije nema posla?

u šta si upo...u bedak...?
...sve ide iz glave pa i to...nastavi sa čitanjem gde si stao...

Ovako, januar je mesec, prošli praznici, dani su dugi i dosadni i oće kada nemaš šta pametnije da razmišljaš o glupostima. Nađi nešto da se zanimaš, da ispuniš vreme, još tu negde do kraja marta posle stiže proleće, priroda u cvetu, prilike za razvoj leptirića i da zažališ što neke zicere nisi propustio.

Čime da se zanimaš: posao, učenje, spremanje kuće, vežbanje, čitanje knjiga... i još deset miliona stvari koje ti mogu predložiti a da ih ni sam ne upražnjavam. Nađi svoju.

u šta si upo...u bedak...?
...sve ide iz glave pa i to...nastavi sa čitanjem gde si stao...
Nije bedak, nego je glupo to što tako glupo razmišljam.
Ovako, januar je mesec, prošli praznici, dani su dugi i dosadni i oće kada nemaš šta pametnije da razmišljaš o glupostima. Nađi nešto da se zanimaš, da ispuniš vreme, još tu negde do kraja marta posle stiže proleće, priroda u cvetu, prilike za razvoj leptirića i da zažališ što neke zicere nisi propustio.
Čime da se zanimaš: posao, učenje, spremanje kuće, vežbanje, čitanje knjiga... i još deset miliona stvari koje ti mogu predložiti a da ih ni sam ne upražnjavam. Nađi svoju.
Odlična savjet! :) Hvala.

Idi kopaj njivu! Rad spasava i oslobadja.
Ti se očigledno ne razumiješ u poljske radove. :p

pa mozda se zaleteo momak :lol: . ili se zaletela ona, nikad se ne zna.
ozbiljno, jel' valjala za nesto? mislim, ako jeste, mozda i da ne ides dalje.
nece to na silu, kad si spreman ide samo, kad nisi samo i druge uvlacis u svoja preispitivanja i oklevanja, a sto bi sad devojka koja nema takve repove trebalo da placa tvoje neresene situacije
sta znam, nekada se suvise lako odreknemo ljudi do kojih nam je stalo misleci da ce ih ranije ili kasnije neko zameniti i na kraju se to ne desi... ides dalje, bude drugih i drugacijih veza, trajnih a ta neka ostane da te podseca kako si bio mlad i tupav :)

Opusteno.

Dosta si dugo razmisljao o tom problemu (ili "problemu") - nadji drugu preokupaciju, ali drzi otvorene mogucnosti - ribe ce same vec da nalecu...

Sa jednog drugog topica nekako pamtim da si Shkorpion ... ?
Imash stvaran problem jer vrtish se stalno u krug , ispitujesh , preispitujesh , prezivljavash , trazish sebe ,kopash plice dublje najdublje pa jovo na novo... ... drugim recima non stop igrash tetris u glavi ...preturash i obrcesh jedne iste stvari sa svih mogucih uglova ..........................jel tako ?

Imash kompleksan karakter i teshko da cesh od njega da pobegnesh ... to mu dodje kao da imash u glavi neki zajebani komplicirani program koji prostu racunicu 2 + 2 = 4 , preracunava vishom matematikom na 5 stranica papira i daje 10 moguca resenja ...a zna se da ima samo jedno jedino resenje .

Eh ako si se dosad prepoznao da produzim , ako nisi se prepoznao ne citaj dalje ...

Realno necesh moci da promenish karakter shta god uradio , ali shta moze da se uradi je da se " preshteluju " receptori sa hipersenzitivno na " bash me briga " mode ...
Morash da shvatish da nacin na koji razmisljash je slozen i necesh nikoga da ubedish u nishta , jer ce da te se boje i etiketiraju kao nakaza , cudak , spodoba itd ... jer 90% ljudi razmislja po principu pljuni zalepi i vec sutra se ne seca shta je bilo danas , ... ali ne i ti ... tako da ako nece breg Muhamedu , Muhamed ce bregu pa dobar pocetak je da ne shvatash ozbiljno ( preozbiljno ) stvari i pogotovu ako si mladji da prihvatish nacin razmisljanja i ponasanja vecine ... Nije to lako ali zauzdaj malo svoju skorpionsku narav i pusti da se stvari odvijaju prirodnim putem bez forsaza , bez analiza na analizu , bez komplikacija ... nego po nekom principu ekvidistance , iliti 50 ; 50 pa konkretno nemoj da dajesh drugoj strani nishta vishe energije nego shto primash ... tako bolje i za iduce partnere a i za tebe , jer necesh josh i dalje da se lomish shto te malo razumeju i neces morati josh i te konflikte da verglash u glavi ko gde i zashto je pogreshio ili jeli moglo to da bude tako ,vako ,nako...
Drugo konkretno u vezi bivshih devojaka ili propushtenih zicera treba da znash da kontrolishesh stepen ljubomore ...
Ljubomora te muci i u vezi bivshih devojaka , koje bi da imash samo za sebe ... ali to je toliko iracionalno i samo u tvojoj glavi , pa ne vidish da ne mozesh da posedujesh zivote drugih ljudi , a izjeda te ljubomora , shta li sada one rade sa tamo nekim drugima , a mene nema u blizini ...

Zakljucak je da sve stare veze adaktirash i ne razmisljash o tome uopshte , ili secash se sa simpatijama kako je dobro bilo ,ali samo to ...
Beskonacne simulacije shta bi bilo kad bi bilo , jesam li mogao drugacije , seta za neshto shto si ucinio ili ne >>> baci toptan kroz prozor ...
Isto vazi i za zicere ... nisi prihvatio nisi prihvatio, ,... pa bilo je sigurno razloga shto nisi prihvatio te veze ...i smrt fashizmu ...
Kako dalje ???
Istovari sav taj nepotrebni balast u kontejner ili ga jednostavno pospremi negde duboko u mozgu i zakljucaj , a shto se tice ostatka zivota , ... pa shto ga opushtenije , relaksiranije i laganije primish , bolje po tebi ...

batali propuštene prilike (nemoj previše da razmišljaš, jer misli rađaju patnju) i trudi se da ih više ne propuštaš... ali ozbiljno, gledaj da sadašnje prilike ne budu "propuštene" za godinu, dve, tri.. z:lol:

Ma ne mora da se greshka ponovi 25-26 puta ...
Kaze se, jednom > svakome moze da se dogodi ...
dvaput > sam je covek kriv ...
treci put > e onda mora da je u pitanju neshto sa mozgom .

Taj shto je pojeo to shto je pojeo 25 puta > pojeshce i 26ti put ...

U ovom slucaju postavljac teme ima slucaj kompleksnog karaktera , i nema tu nikakve greshke ...

Back