Lookalikes :))

Big Stan - Film
Ew5a1Ee.jpg

I nas "cenjeni" vrhovni vodja
PsZWV8V.jpg

zamisli lovca u poteri sa ovakvom puskom

maxresdefault.jpg

Ah da :D.

samo kad su se otarasili onog Đurića u poteri, taj nije imao pojma :lol:. Inače on mi je ličio na mog pokojnog dedu.

Ne znam dal se Vama dešava da naletite na lookalikes in RL, ili na neki mix.

Evo skoro sam radio sa jednim majstorom, čovek radi ocevljavanje bazena i dozirne pumpe algicida... ali jbt lik je pljunuti Alfred Molina -

latest

Bukvalno svaka crta lica, osmeh... ma sve, ne znam kakve veze imaju jedan sa drugim, Alfred je špansko-italijanskog porekla, a ovaj majstor Crnogorac iz Pljevalja... ali u nekoj distant prošlosti su im se ukrstili geni.

Ili recimo komšinica preko puta, mi je neki miks Ekstra Nene & Kejt Mos... tj., nekad mi liči na Ekstra Nenu a nekad baš na Kejt Most, zavisi kako joj sunce padne na lice :mrgreen:

Ah da :D.

samo kad su se otarasili onog Đurića u poteri, taj nije imao pojma :lol:. Inače on mi je ličio na mog pokojnog dedu.

Ne znam dal se Vama dešava da naletite na lookalikes in RL, ili na neki mix.

Evo skoro sam radio sa jednim majstorom, čovek radi ocevljavanje bazena i dozirne pumpe algicida... ali jbt lik je pljunuti Alfred Molina -

latest
Volim tog glumca :lol: , inace sam i ja daaaavno video jednu devojcicu na moru od 12-13 godina mozda koja je bila pljunuta Uma Turman, jos onako mala i slatka, stvarno simpatican prizor. Ili majstor sto je popravljao cevi u babinom stanu isti Alek Boldvin, odmah mi postao simpatican i on :lol:.

Volim tog glumca :lol: , inace sam i ja daaaavno video jednu devojcicu na moru od 12-13 godina mozda koja je bila pljunuta Uma Turman, jos onako mala i slatka, stvarno simpatican prizor. Ili majstor sto je popravljao cevi u babinom stanu isti Alek Boldvin, odmah mi postao simpatican i on :lol:.

Izgleda da ti majstori imaju glumačke face :D .

Pa i Harison Ford je bio zanatlija pre nego što se probio... stolar, tako nešto...

David Castaneda kao Diego u The Umbrella Academy izgleda kao Bob Morley kao Bellamy u The 100,, ali samo sa dugom kosom i bradom, inače ne toliko.
Eto meni razloga da nastavim da gledam The Umbrella Academy :D stala sam još negde na početku 1. sezone i nisam imala vremena da završim.

Back