Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja ne mogu da uocim tu zajednicku crtu kod Adele...
Slazem se da Tatjana ima milije i lepse lice, nema mnogo njenih fotografija pa je tesko pokazati slicnost...
Al ajde.. Valjda ce se neko sloziti da Marija vise lici na AVRIL Lavigne..
+ gledajuci neobican sinhronicitet oko imena VRIL organizaciije kojoj je ova Naci UFOvka Orsic pripadala.
A sto se tice Bojane, isto tako moja tvrdnja da lici i na Vilu RavIjojLu jeste visoko verovatna, jer, opet imamo sinhronicitet u vidu slova Vril
tako i na osobu iz grba Mrnjavcevic familije za koji se tvrdi da prikazuje doticnu Vilu.
Jer tri brata Mnjavcevic i vila su protagonisti epske pesme Zidanja Skadra na BOJANi.
/ Maljevic Bojani, ciji muz je reditelj Skerlic
inace lik glodar glupi koji je verovatno upleten u razne zakulisne mafijaske radnje iz estradno filmske pedofilske holivudsko jugosrpske teslisticke naci zidarske masonerije.
Jedan od onih laznih opozicionara. A i Bojanin otac je sumnjiv u toj filmskoj producentskoj bransi.
I saucesnik u Bojaninom projektu Happy Tv koji je prodala Peconiju koji danas emituje rijaliti budalastine.
Bojana je samo jedna od desetine klon verzija losijeg kvaliteta Marije i hitlerovskih sledbenika NLO projekta i filmskog cia lobija.
Bila... dok ova danasnja verzija nje je moguce i sasvim druga osoba, zamenjena.
Kao sto se zna da je Avril zamenjena sa drugom zenom.
Ja sam klon isto, originalni, mozda i samog hitlera. Bojana je moja sestra iz tog klon projekta. Jer ja sam Dremac, a reka Drim se uliva u reku Bojanu. A ovi slobodni zidari i triatreralci sto zidaju kule i gradove, i judeo nacisticki mengele medijski cuvari konc logora klonova nas koriste i zrtvuju za njihove ciljeve. Vreme je za pobunu klonova i slobodu.
Zanimljiv taj kos(a)ovski kod...
Zaboravih da dodam da su Marija, Avril, Bojana, Skerlet potomci Marije Magdalene.
A prezime ...Maljevicke je zapravo Vanzemaljevic.
Prvi film Bojane Maljevic se zvao Bernisa:Jaca od smrti.
eng Berenice
Coma Berenices / Berenisina kosa, je sazvezdje kod Volara / Bootes, sa Arkturus zvezdom
( Arkturijanci su jedna od poznatijh vanzemaljskih civilizacija , pored plejadjana, sirijusana, drakonijanaca, lirana, sivih...)
Bojana je i Strumfeta.
Sto mozete videti na osnovu ovih slika postera filmova koja oslikavaju sazvezdja oko Volara i Oriona u sinhronicitetu sa Strumfovima i Simpsonima.
I skorasnje Bojanine posete NY gde je, gle cuda.. pomenula u twitu Kosu.
Inace je njena famiilija rodom sa Kosmeta.