Lookalikes :))

Totally-Looks-Like-Pictures.jpg

jaime-lannister-totally-looks-like-prince-charming-from-shrek.jpg

E sad verovatno mnogima smesno poredjenje :D

Izvukoh ga iz naftalina
Zeljko Sasic

http://4.***************/_l9I6qCs416E/SfTE8MLhh2I/AAAAAAAABWs/1aP2FhaRm4E/s320/zeljko2.jpg

i Penn Badgley ( mislim da me zbog nosa i mozda malo ociju podsecaju :D )

Badgley120.jpg

Pa mogla si i da ga ostaviš u naftalinu pravo da ti kažem, ovaj mukica mi je do sad bio simpatičan a sad će uvek da me podseća na ŽŠ :lol:

A stvarno Vrela Cico baci fotku da ne bude da se hvališeš na prazno, jeste da nikad nećemo znati jesi li to ti ali verovaćemo ti na post ;)

Pa mogla si i da ga ostaviš u naftalinu pravo da ti kažem, ovaj mukica mi je do sad bio simpatičan a sad će uvek da me podseća na ŽŠ :lol:

A stvarno Vrela Cico baci fotku da ne bude da se hvališeš na prazno, jeste da nikad nećemo znati jesi li to ti ali verovaćemo ti na post ;)

hahaha,nisam mogla,znas ono kad vidis nekog pa te muci na koga te podseca ili odakle ti je poznati i puf,to je prosto moralo da se postavi ovde hahaha :) A Penn je ipak sladak i nevezano za ovog lika :D
Cica je bezobrazna,toliko nam je dvojnica svojih prikazala da zaista ne mogu vise ni da zamisljam na koga zapravo lici,stvorila je konfuziju hahaha

Znam da su bili jer sam ih baš komentarisao tada :D Meni nevjerovatno liče, trebalo mi je malo vremena da u filmu The Intouchables provalim da nije Hofman u pitanju i pored francuskog jezika :lol:

hahaha,pa lice zaista dosta...
ne znam,verovatno su bili samo sam ja zaboravila,generalno se trudim da ne stavljam ono sto je bilo,ali posto ovog francuskog glumca nisam do skoro nigde ni gledala,nisam se ni setila da je bio

Back