Lookalikes :))

e evo jedne debilne kombinacije :D Meni ovaj Ben McKenzie

ben-mckenzie-hairstyle-2.jpg

lici malo,odnosno me bas podseca na Barnija iz Flinstones-a hahaha

657279-barney_large.jpg

A onda me i Mark Wahlberg podseca na Barnija,hahahaha,ne pitajte zasto

mark-wahlberg-picture-2.jpg

Kevin Klajn i M. Fasbender

252056.jpg

MV5BMTc5MjE0NzYwM15BMl5BanBnXkFtZTcwNDAwNzY2NA@@._  V1._SY314_CR7,0,214,314_.jpg

Donji deo lica, usta i mimika - juče sam gledala dva filma (X-Men i Džejn Ejr) i sve vreme sam se nervirala dok nisam shvatila na koga me podseća...

...ladno jeste... mada sam ja gledao Kevina Klajna u samo dva filma, i u oba je imao brkove... Franch kiss i Riba zvana Vanda... lazem, secam ga se iz nekog filma gde trpa Sigurni Viver... onaj u kome Froda spichi struja preko kabla koji dodirne bankinu... perfect storm something... a Tom Kruzova zena, tada sa jos uvek baby facom se lesi nekim gudrama sa Tobijem Spajdermenom...

edit. bingo... nasao -

How come there aren't any niggers in this movie?
douglas787 6 months ago

Poslednja izmena:
... ovo je verovatno neki NY film, ali ga ja nisam gedao... ili sam ga gledao pa zaboravio...

Glume on i Met Dilon, Kevin je seoski učitelj, uštogljen a feminiziran, a Dilon je njegov bivši đak koji je sada filmska zvezda i na dodeli Oskara priča o svom učitelju iz detinjstva (Klajnu) koji je homoseksualac - i onda se naravno celo selo šokira, a pogotovo Kevin Klajn, kome uopšte nije palo na pamet da je gej. U ovoj sceni se testira : )

Glume on i Met Dilon, Kevin je seoski učitelj, uštogljen a feminiziran, a Dilon je njegov bivši đak koji je sada filmska zvezda i na dodeli Oskara priča o svom učitelju iz detinjstva (Klajnu) koji je homoseksualac - i onda se naravno celo selo šokira, a pogotovo Kevin Klajn, kome uopšte nije palo na pamet da je gej. U ovoj sceni se testira : )

... a da poznato mi to nesto... nego trazim neki film... cini mi se sa William H. Macy - jem... on je bas neki profesor... i ceo film je u dijalogu sa jednom ucenicom... bukvalno celi film je dijalog, samo dijalog... ali izgleda da nije WHM... ne mogu da nadjem na imdb-u

Fenomenalan. Nisam smela da spomenem Toma Seleka zbog sebe, hoće srce da mi iskoči koliko je (ne mogu da verujem da ovo pišem, ali stvarno je tako!) dobar (frajer) u ovom filmu : )

Ma on je dobar glumac. Negde sam čitao da je u početku karijere bio predviđen za dobre uloge, ali negde se sjeb'o nešto da li sa nekim izborom uloge ne sećam se, i osta zapamćen kao detektiv Magnum. Posle je 15 godina igrao samo red nekove.

Ma on je dobar glumac. Negde sam čitao da je u početku karijere bio predviđen za dobre uloge, ali negde se sjeb'o nešto da li sa nekim izborom uloge ne sećam se, i osta zapamćen kao detektiv Magnum. Posle je 15 godina igrao samo red nekove.

Pa da, kada se setim par filmova sa njim, uglavnom komedija, stvarno je mnogo smešan: onaj film Matorci kada čuva senilnog ćaleta, ili kada je onaj paranoidni pisac koji sumnjiči svoju devojku u her Alibi - stvarno je dobar. Možda su ga pokvarile pare : )

Poslednja izmena:
pa neeee znam,
nekako uvek kad ti na pamet padne nešto bezveze tipa septička jama ili lajza mineli danas ili specijalni slučajevi iz južne srbije
ti se uvek setiš i ive štrljić, tj. ja je se setim :)
a ako stvarno liče, koincidencija samo

ontopik
Rob-Lowe-rob-lowe-8790291-400-300.jpg

4312_image_20.jpg

rob lou i enrike iglesijas
misim zbog ovog seksi otvorena usta facijalisa :rotf:

Back