Lookalikes :))

Michael Shannon

michael-shannon.jpg

Cole Hauser

CH4F2s5cole-hauser.jpg

... ova dvojica ne liche fizicki, stvar je u njihovim glasovima, dikciji koja je ista... ovog prvog sam uvek gledao u ulogama nekih narednika, bitangi... drugog u ulogama skinheda, murkana... imaju iste glasove, akcenat, imperativ, zapovedni nacin...

Dakle...

Jim Belushi, Steven Seagal, Mandy Patinkin

jim-belushi-1.jpg

steven-seagal-2.jpg

mandypatinkin328.jpg

Anthony Hopkins i Jon Voight

anthonyhopkins.jpg

amd_jonvoight.jpg

Sad kad pogledam i ne lice previse, ali kao mali sam ih uvek mesao :)

Peta Wilson i Laura Prepon

Peta_Wilson.jpg

Laura_Prepon+Aug_14_2008.jpg

Christopher Masterson i Neil Patrick Harris

Christopher-Masterson-2.jpg

Neil-Patrick-Harris2_1.jpg

Poslednja izmena:
Ponovo Everett MCGill, ovog puta u mladjim danima, dosta me podseca na Stephen-a Lang-a

11603.gif

163869_stephen_lang.jpg

Nisam uspeo da nadjem sliku Stephena Langa iz mladjih dana, ali ko ga je gledao u Fire Down Below, zna o cemu pricam...

Mozda sam ja jedina osoba kojoj su njih dve slicne, jednostavno po obliku lica...ne znam ni ja kako ali mi lice :)
http://4.***************/-Dc9uj859Nyo/TbYkYR4fyxI/AAAAAAAADXM/0KtWVknkQmU/s400/Salma+Hayek%252CSalma+Hayek+pics%252CSalma+Hayek%252CSalma+Hayek+2011%252CSalma+Hayek+dress%252CSalma+Hayek+hairstyle%252CSalma+Hayek+fashion%252Cfrida%252C+%25282%2529.jpg http://2.***************/_za9sS3H6I5Y/TRhb7pSDXBI/AAAAAAAAAEQ/Bsp5_w4J2AY/s1600/Catherine+Deneuve+5.jpg

8934e68f81d7025e_salma-hayek-makeup-2009-golden-globes.xlarger.jpg
deneuve-catherine-216167.jpg

Pa, sad kad si postavila slike - da, imaju sličan oblik lica, ali ih nikad ne bih dovela u vezu bez tvoje pomoći... Možda i liče, ali ja sam toliko puta gledala Katrin Denev da mi je nekako nezamenjiva, to je kao kada bi trebalo da vidim kako neko liči na Roberta de Nira - nemoguće : )

Bas zbog toga sam i primetila da lice, toliko mi se urezao lik Katrin Denev da sam odmah prepoznala njene crte kad sam videla Selmu na reklami za Oriflejm. Mene Djokovic pomalo podseca na de Nira :)

Back