Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Obe su Njujorcanke & obe su italijanskog porekla
za poreklo mi i deluju,a sad da li su Njujorcanke nemam pojma,ali mi def imaju nesto zajednicko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obe su Njujorcanke & obe su italijanskog porekla
e sad evo jedne cudne kombinacije,ne znam zasto me podsecaju,ali imaju mi nesto zajednicko
Marisa Tomei
![]()
i Jennifer Esposito
![]()
!
Ove tvoje dve imaju slicne podocnjake i nekako naglasene jagodicne kosti ...ako je neko tolika picajzla da to gleda ,onda lice!
Realno ...mnogo vise slicnosti sa ovom drugom ima Kelly Brook ,jedino sto je za dve duzine prsa ispred nje ...
![]()
Aaaaa ,to ?! Ono kao ...zajednickog ujaka ,strinu ...na to si mislila ...ja sam mislio da si ti komentarisala u skladu sa temom pa da "imati nesto zajednicko" znaci "liciti" ...a da pritom ne moramo biti bukvalisti pa to "liciti" svoditi na "liciti kao jaje jajetu" !!!
Ne znam zasto si ostrascena i tako reagujes kad se neko ne slozi sa tobom ,ali dobro ,imas pravo na to ...meni Keli bas lici sa Dzenifer Espozito - imaju zajednicko: oblik lica ,rupice na obrazima kad se osmehuju ,oblik nosa i usta ,bradu...ma bas lice ,ali bas !!! Ali to je samo moje misljenje ...
EDIT : Shvatio sam ipak zasto tebi nema veze ni sa jednom od ove dve ...ona gleda u stranu ,a njih dve pravo !
Haha... ovo je vrhunac^^^ celodnevne rasprave na ovoj temi... padobranac sa svojim klipom sa YT... definitivno je vreme za penziju.
PS. Bog definitivno ima smisao za humor...
Alexandra Burke![]()
Kelly Rowland![]()
a mozda samo zato sto su obe crnkinje![]()
makar meni
ovako mi ne lice
Ovo sam nekim čudom tek skoro primetila... Možda zato što je Cohen mnogo bolji frajer.
Scott Cohen
![]()
![]()
i Gordan Kičić
![]()
![]()
mada mi se kicic vise svidja ( iako za ovog cohen-a ni ne znam iskrena da budem
) jer mi izgleda kao neka beba u faci