Lookalikes :))

e sad evo jedne cudne kombinacije,ne znam zasto me podsecaju,ali imaju mi nesto zajednicko

Marisa Tomei

tn2_marisa_tomei_2.jpg

i Jennifer Esposito

jennifer_esposito_photo.jpg

Ove tvoje dve imaju slicne podocnjake i nekako naglasene jagodicne kosti ...ako je neko tolika picajzla da to gleda ,onda lice :P !
Realno ...mnogo vise slicnosti sa ovom drugom ima Kelly Brook ,jedino sto je za dve duzine prsa ispred nje ...

kelly-brook_272241t.jpg

Ove tvoje dve imaju slicne podocnjake i nekako naglasene jagodicne kosti ...ako je neko tolika picajzla da to gleda ,onda lice :P !
Realno ...mnogo vise slicnosti sa ovom drugom ima Kelly Brook ,jedino sto je za dve duzine prsa ispred nje ...

kelly-brook_272241t.jpg

nisam rekla da LICE,nego da mi imaju nesto zajednicko.....a ova kelly mi nema veze ni sa jednom od dve iznad

Aaaaa ,to ?! Ono kao ...zajednickog ujaka ,strinu ...na to si mislila ...ja sam mislio da si ti komentarisala u skladu sa temom pa da "imati nesto zajednicko" znaci "liciti" ...a da pritom ne moramo biti bukvalisti pa to "liciti" svoditi na "liciti kao jaje jajetu" !!!
Ne znam zasto si ostrascena i tako reagujes kad se neko ne slozi sa tobom ,ali dobro ,imas pravo na to ...meni Keli bas lici sa Dzenifer Espozito - imaju zajednicko: oblik lica ,rupice na obrazima kad se osmehuju ,oblik nosa i usta ,bradu...ma bas lice ,ali bas !!! Ali to je samo moje misljenje ...

EDIT : Shvatio sam ipak zasto tebi nema veze ni sa jednom od ove dve ...ona gleda u stranu ,a njih dve pravo !

Poslednja izmena:
Aaaaa ,to ?! Ono kao ...zajednickog ujaka ,strinu ...na to si mislila ...ja sam mislio da si ti komentarisala u skladu sa temom pa da "imati nesto zajednicko" znaci "liciti" ...a da pritom ne moramo biti bukvalisti pa to "liciti" svoditi na "liciti kao jaje jajetu" !!!
Ne znam zasto si ostrascena i tako reagujes kad se neko ne slozi sa tobom ,ali dobro ,imas pravo na to ...meni Keli bas lici sa Dzenifer Espozito - imaju zajednicko: oblik lica ,rupice na obrazima kad se osmehuju ,oblik nosa i usta ,bradu...ma bas lice ,ali bas !!! Ali to je samo moje misljenje ...

EDIT : Shvatio sam ipak zasto tebi nema veze ni sa jednom od ove dve ...ona gleda u stranu ,a njih dve pravo !

nisam ostrascena,vec naznacavam velikim slovima ono sto hocu da kazem,posto me ocigledno samo tako neki ljudi kapiraju.....ne mogu ja sad sa tobom ili bilo kim drugim da se objasnjavam zasto mi neko ne lici na nekog ili lici,jer je to sve stvar dozivljaja i ako mi ne lice,dzabe ti objasnjavanje da li je nozdrva,trepavica ili sta u pitanju kad meni to tako ne deluje.....rekla sam da mi one dve imaju definitivno nesto FIZICKI ( da se nadovezem na tvoju rodbinsku "foru" sa ujacima i ostalim ) jer kad sam bila mladja sam ih mesala,sto definitivno znaci nesto...i to je to
a edit fora ti je zaista vrhunska,evo umirem od smeha satima...

Evo da ne bude zabune ( dakle nije u pitanju nikakva rodbinska slicnost haha ),recimo ova dvojica mi imaju skoro pa identicne oci,iako se to na slikama mozda ne primecuje

Paul Scheneider

http://4.***************/_A6LDHgQGF6Q/S1SmZrmzVpI/AAAAAAAAAdE/D7TF4sLEiMA/s400/paul+schneider.jpg

i Federer

roger_federer03.jpg

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/hunta.jpg/]
hunta.jpg
[/URL]

Чак и да не личе, једна се зове Хелен Хант а друга је Холи Хантер. Па се ти снађи.

Ne znam da li postoji tema,nisam je videla,ali mi je palo na pamet da je otvorim posle gledanja Resident-a....skoro,pa sam bila ubedjena da gledam Havijera Bardema... :eek::eek::eek::eek:

jeffrey-dean-morgan-pic.jpg

http://2.***************/_bVLedowhlTg/TUhGxgBZ7jI/AAAAAAAAJKg/vS87c8PB33k/s400/javier_bardem.jpg

Hocete da nastavimo?Ko vam lici na koga???

Back