Lookalikes :))

b509046697b14580869eb278b6186e03.jpg

128728128690476739.jpg

Neverovatno kako lice! Javier ima malo nepravilan nos i izgleda starije, inace su kao blizanci.

Evo ovaj dvojac...verovatno vuku gene istih predaka iz zabacenih gudura Sicilije -

Vincent "The Chin" Gigante - nekada glava Njujorske Genovese mafijaske porodice,poznat po tome da je glumio demenciju kako bi osujetio federalne vlasti da mu sude & da ga bace u bukagije ...nije mu uspelo,odao ga telefonski sex sa svojom goomba -

chin.gif
gigante-vincent-ny2.gif

85_top_10_list.jpg

&

Chazz Palminteri

09.jpg

Chazz-Palminteri.jpg

...glumio krimosa,izmedju ostalog,kod Woody Allen-a u Bullets over Broadway;kod De Nira u njegovom rediteljskom prvencu;kao desna ruka Provaloneu(Sly-u);cak je glumio i sefa rivalske Gambino porodice u nekom televizijskom filmu - Big Paul Castellano-a ...ali nikada Gigantea ...

Ove holivudske zvezde i zvezdice sve lice ...to je samo dokaz klisea koji tamo vlada :P !

mbello.jpg
0000027657_20060921220013.jpg

Nicole Eggert ,ex cuvarka plaze & Maria Bello ...ima je po filmovima ,ne mogu sad tacno da se setim koja joj je najpoznatija uloga ,mislim da je u nekoj "bolnickoj" seriji glumila ! Kosa gore ,dole ,boja ociju ...to su nijanse koje se ni ne vide :P !

PS. Trebalo mi je 4 dana da skontam da sam promasio temu :dash: !

Ove holivudske zvezde i zvezdice sve lice ...to je samo dokaz klisea koji tamo vlada :P !

mbello.jpg
0000027657_20060921220013.jpg

Nicole Eggert ,ex cuvarka plaze & Maria Bello ...ima je po filmovima ,ne mogu sad tacno da se setim koja joj je najpoznatija uloga ,mislim da je u nekoj "bolnickoj" seriji glumila ! Kosa gore ,dole ,boja ociju ...to su nijanse koje se ni ne vide :P !

PS. Trebalo mi je 4 dana da skontam da sam promasio temu :dash: !

heh,meni sem po boji kose,i eventualno zubi,ne lice mi uopste :)

Didije Desamp i ... Karmela Soprano (gde znam kako se zove glumica).

Gledam vec 5. sezonu Sopranovih i znam da me podseca na nekog,
znam i da me podseca na nekog muskarca, ali nikako da se setim.

I juce vidim na klupi Olimpika Karmelu sa kratkom sedom kosom.

...evo je Karmela u "Svi znam sta si radila leta 1998'" ...podizala trofej Boginje ...

& Zizu kako kida hranom otrovanog Fenomena i pratece bauljajuce karioke ...

Moguce je da je Karmela poreklom sa severa chizme,a ne sa deprimirajuceg juga ...a da je Didije recimo iz Grenobla ...eto utvrdih im gen pool ...

Back