Lookalikes :))

Peter Fonda.......................................................Michael Sarrazin

wpeter_fonda.jpg
sarrazin_michael_250_02.jpg

E mene je i na dragamu mirkovic potsetila:lol:
2101.jpg

haha sto se tice dite i shannon svaka cast,.....dao si primer recimo ( makar meni licno ) koje uopste ne lice,nemaju ni slicne crte lica,ali imaju nesto zajednicko sto na prvi pogled nije uocljivo.....e takva poredjenja volim da vidim....ne kada mi porede dve osobe jer boze moj imaaju istu boje kose i eventualno istu boju ociju......

haha sto se tice dite i shannon svaka cast,.....dao si primer recimo ( makar meni licno ) koje uopste ne lice,nemaju ni slicne crte lica,ali imaju nesto zajednicko sto na prvi pogled nije uocljivo.....e takva poredjenja volim da vidim....ne kada mi porede dve osobe jer boze moj imaaju istu boje kose i eventualno istu boju ociju......

Pa njih dve to bas nemaju.

Dita ima taj old days erotica fazon koji fura, a upravo tako i izgleda... dok Šenon ima lice tipicne suburban trash kraljice mature...
Lepota koju uglavnom cene ameri po principu: she's like...not fat, like at all... sooo hooottt!

Eva Mendes i Cindy Crawford.
Ja mislim da bi osoba koja bi se na nekoj žurci našla između njih dve na trosedu, recimo, mogla da se istopi, ispari ili jednostavno umre od sreće.

eva-mendes5.jpg

http://1.***************/_9UxHwUfG2qQ/TGg0ebMReuI/AAAAAAAAAqk/TfaGcZWUcaM/s1600/Cindy_Crawford1.jpg

Ja mislim da bi osoba koja bi se na nekoj žurci našla između njih dve na trosedu, recimo, mogla da se istopi, ispari ili jednostavno umre od sreće.

...taj rad... u mom sluchaju to su Kelly Brook(a) & Leatitia Casta... ali ne bi ispario... nego bi eksplodirao premature ... excuse my french

Kelly-Brook-108.JPG
36.jpg

edit. eno ga i trosed :lol:

Poslednja izmena:
Pa njih dve to bas nemaju.

Dita ima taj old days erotica fazon koji fura, a upravo tako i izgleda... dok Šenon ima lice tipicne suburban trash kraljice mature...
Lepota koju uglavnom cene ameri po principu: she's like...not fat, like at all... sooo hooottt!

ok,vidis drugacije i kraj price....naravno da ditin fazon vise cenim,jer su mi generalno zene iz tog perioda koji ona fura na mnogo bolji nacin potencirale sexypil i zenstvenost...i imam drugaricu koja ima i slicnosti sa ditom i sa shannon i prosto onda tu vidim neke slicnosti.....mozda subjektivno,ali tako dozivljavam

eva-mendes5.jpg

http://1.***************/_9UxHwUfG2qQ/TGg0ebMReuI/AAAAAAAAAqk/TfaGcZWUcaM/s1600/Cindy_Crawford1.jpg

ja bih pre nju stavila kao nekog ko lici na cindy crawford

000000286702-jelena_ivanovic-fullsize.jpg

Nasa manekend Jelena Ivanovic

Back