Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Peter Fonda.......................................................Michael Sarrazin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!
E mene je i na dragamu mirkovic potsetila
![]()
)))
))Niiiice)))
![]()
![]()
p.s. Aleksandar Kaidanovsky & Woody Harelson k'o jaje jajetu))

haha sto se tice dite i shannon svaka cast,.....dao si primer recimo ( makar meni licno ) koje uopste ne lice,nemaju ni slicne crte lica,ali imaju nesto zajednicko sto na prvi pogled nije uocljivo.....e takva poredjenja volim da vidim....ne kada mi porede dve osobe jer boze moj imaaju istu boje kose i eventualno istu boju ociju......
Eva Mendes i Cindy Crawford.
Ja mislim da bi osoba koja bi se na nekoj žurci našla između njih dve na trosedu, recimo, mogla da se istopi, ispari ili jednostavno umre od sreće.

edit. eno ga i trosed![]()

Yep,gledo' ovo,redovno ga zarolaju na pinku,ovaj Boldvin je vazda imo' neku dobru ribu u uglavnom blamerskim projektima.
Pa njih dve to bas nemaju.
Dita ima taj old days erotica fazon koji fura, a upravo tako i izgleda... dok Šenon ima lice tipicne suburban trash kraljice mature...
Lepota koju uglavnom cene ameri po principu: she's like...not fat, like at all... sooo hooottt!
Eva Mendes i Cindy Crawford.
Ja mislim da bi osoba koja bi se na nekoj žurci našla između njih dve na trosedu, recimo, mogla da se istopi, ispari ili jednostavno umre od sreće.
![]()
http://1.***************/_9UxHwUfG2qQ/TGg0ebMReuI/AAAAAAAAAqk/TfaGcZWUcaM/s1600/Cindy_Crawford1.jpg