London

isla bi u posetu prijatelju u London svega na nekoliko dana ,problem je sto nisam zaposlena . Od dokumenata imam pozivno pismo kao i potvrdu roditelja da su u stalnom radnom odnosu. . . . . . Da li je ikako moguce da dobijem vizu a da nisam u radnom odnosu ? molim vas ko ima slicna iskustva neka mi kaze ? unapred hvala

. isla bi u posetu prijatelju u London svega na nekoliko dana ,problem je sto nisam zaposlena . Od dokumenata imam pozivno pismo prijatelja,njegovu kopiju pasosa i njegov prosek plate kao i potvrdu roditelja da su u stalnom radnom odnosu. . . . . . Da li je ikako moguce da dobijem vizu a da nisam u radnom odnosu ? molim vas ko ima slicna iskustva neka mi kaze ? unapred hvala ..OCAJNAAAA

e ovako ljudi moji. dogovoril smo se dva drugara i ja da idemo iduce godine tj pocetkom leta u london jedno 10 dana. e ovako zani ma me da li je vec neko isao na neko takvo putovanje. koliko kosta prosecna karta i koliko treba za smestaj. koliko je novca potrebno poneti za dzeparca. kakve su zvrzlame sa vizama.

hvala

e ovako ljudi moji. dogovoril smo se dva drugara i ja da idemo iduce godine tj pocetkom leta u london jedno 10 dana. e ovako zani ma me da li je vec neko isao na neko takvo putovanje. koliko kosta prosecna karta i koliko treba za smestaj. koliko je novca potrebno poneti za dzeparca. kakve su zvrzlame sa vizama.

hvala

Pre odgovora na sva ova pitanja ja bih se pozabavio vizom :(

Back