London , lep i bezbedan grad ...

A jel, pa ja ne citam sve sto budaletine ovde pisu.
Nit ja znam gde je taj Srbobran, niti znam odakle je Blajbi, Tisu sam samo onako navela jer ti stoji pored avatara.
Taj Muta me zanima kao lanjski sneg, ali isto tako i tvoje misljenje o recimo Londonu, meni ili prolaznosti zivota:zcepanje:
Немо' да се правиш мутава ко споменути Мата Мута што 'е својевремено туко Блајбишу ко туђег, кад си причала с Љутом Мамбом, који је узгред Фолксдојчер, док те није оладио постом о теби и празилуковима.

Немо' да се правиш мутава ко споменути Мата Мута што 'е својевремено туко Блајбишу ко туђег, кад си причала с Љутом Мамбом, који је узгред Фолксдојчер, док те није оладио постом о теби и празилуковима.
A on je Folksdeutscher? Pa ja nisam, sta me boli nesto za njegovo folksdojcerstvo? Ti skotovi su najvise okrvavili ruke i ne samo tu kod tebe, pored Tise.

A on je Folksdeutscher? Pa ja nisam, sta me boli nesto za njegovo folksdojcerstvo? Ti skotovi su najvise okrvavili ruke i ne samo tu kod tebe, pored Tise.
Фолксдојчери су спасли Србе у Сенти, Врбасу и Кањижи од Хортијеваца.
Бтв човек ти је лепо објаснио природу ствари, можеш да се упињеш до неба ниси Швабица све и да те чАда нафилује кокаином до темена.
Ебга така ти је судбина сад пати....

Фолксдојчери су спасли Србе у Сенти, Врбасу и Кањижи од Хортијеваца.
Бтв човек ти је лепо објаснио природу ствари, можеш да се упињеш до неба ниси Швабица све и да те чАда нафилује кокаином до темена.
Ебга така ти је судбина сад пати....

Ja ii ne tvrdiim da sam Nemica, nego sam ja billa u Londonu 5-6 puta A ti?

Ja ii ne tvrdiim da sam Nemica, nego sam ja billa u Londonu 5-6 puta A ti?
Трипут, 2005., први пут, последњи пут и никад више.
И то ме жена наговорила, као нашла неки повољан аранжман и тако бла, бла, трућ, трућ...
И треба ШкоЦка да се оЦепи од тог распада.
Бтв свеједно ти Љута Мамба објаснио где ти је место у Швабији и цео приодни ток ствари.

Трипут, 2005., први пут, последњи пут и никад више.
И то ме жена наговорила, као нашла неки повољан аранжман и тако бла, бла, трућ, трућ...
И треба ШкоЦка да се оЦепи од тог распада.
Бтв свеједно ти Љута Мамба објаснио где ти је место у Швабији и цео приодни ток ствари.

Ma bre ako si zaljubljen u tog Mambu ozeni se za njega ( udaj, bilo kako). Nego nije tema ni on, ni ja, nego
London. Ti si kazes bio tamo i nije ti se svidelo. Ja sam billa i mnogo mi se svidja. Nego, jel su te yebavali neki crnci tamo?
Ja nisam nijednog ni videla.. Uglavnom Indijci, Kinezi, Pakistanci.

Ma bre ako si zaljubljen u tog Mambu ozeni se za njega ( udaj, bilo kako). Nego nije tema ni on, ni ja, nego
London. Ti si kazes bio tamo i nije ti se svidelo. Ja sam billa i mnogo mi se svidja. Nego, jel su te yebavali neki crnci tamo?
Ja nisam nijednog ni videla..
:hahaha: Кад лажеш нека то буде уверљивије.
Uglavnom Indijci, Kinezi, Pakistanci.
Љута Мамба те је позиционирао где треба, па садЕ пеездееш, а?
Јел читаш ти наслов, црЊци харају по Лондиниуму.
Реално, Енглези народ најгори боље ни не заслужују.

:hahaha: Кад лажеш нека то буде уверљивије.Љута Мамба те је позиционирао где треба, па садЕ пеездееш, а?
Јел читаш ти наслов, црЊци харају по Лондиниуму.
Реално, Енглези народ најгори боље ни не заслужују.

Ej, ako nemas nista vise pametno da kazes, a nemas jer si se zaljubio u tog ( tu) Mambu onda me zaobidji.
Idi na seks i erotiku pa mu se tamo udvaraj.

Ja nisam nijednog ni videla.. Uglavnom Indijci, Kinezi, Pakistanci.

pakistanci, arapi i tu i tamo indijci nisu nista bolji od crnaca..

u londonu mi se svidja notting hill, city of westminster i sl. dok bih brixton, peckham i sl zaobilazila u sirokom luku...ne zato sto mi se ne svidja vec zato sto postoje velike sanse da zavrsis kao ova nesrecna devojka sa klipa...

pakistanci, arapi i tu i tamo indijci nisu nista bolji od crnaca..

u londonu mi se svidja notting hill, city of westminster i sl. dok bih brixton, peckham i sl zaobilazila u sirokom luku...ne zato sto mi se ne svidja vec zato sto postoje velike sanse da zavrsis kao ova nesrecna devojka sa klipa...
Није ми се свидело ништа, а још и возе погрешном страном улице.
Требали су га Немци спалити до темља, реално.
Бтв има пар смешних ликова на форуму који истичу тзв британски допринос антифашизму???
Цела британска копнена сила једва је зауставила потпуно занемарени немачки афрички корпус у северној Африци који нити у једном тренутку није превазишао 190к људи са све санитетским, техничким и иним неборбеним особљем,

Back