Лончар: Србија спремна да производи вакцину са Русијом

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036

Србија је спремна да сарађује са Русијом у борби против корона вируса, али и у сфери заједничке производње вакцине, рекао је данас министар здравља Србије Златибор Лончар за ТВ канал Русија-24.

1124012330_0:370:3072:2032_1000x0_80_0_1_bb7650d0102afa4c97289b2faf9efbfa.jpg.webp

"Желео бих да кажем да смо отворени за сарадњу са Русијом. Волели бисмо да наше две земље удружено раде на производњи вакцине, али и на заједничкој борби против короне и осталих болести", рекао је Лончар.
Лончар се захвалио руском председнику Владимиру Путину, јер је Србији обезбедио вакцину Спутњик В за истраживање.

https://rs.sputniknews.com/zivot/20...bija-spremna-da-proizvodi-vakcinu-sa-rusijom/

Dolazak ekipe Bajden, Madlen Olbrajt, Danijel Server na vlast u Americi preko kradje izbora daje svoje rezultate i u Srbiji.

Srbija se sve vise okrece Rusiji

@комшија @dulesrbenda @De_Sisti - na aparatima!

Нема никакве сарадње око производње вакцине.

Лончар прича приче за јавност, као што је пре неколико месеци причао да Србија може сама да развије вакцину.

Србија је спремна да сарађује са Русијом у борби против корона вируса, али и у сфери заједничке производње вакцине, рекао је данас министар здравља Србије Златибор Лончар за ТВ канал Русија-24.

1124012330_0:370:3072:2032_1000x0_80_0_1_bb7650d0102afa4c97289b2faf9efbfa.jpg.webp

"Желео бих да кажем да смо отворени за сарадњу са Русијом. Волели бисмо да наше две земље удружено раде на производњи вакцине, али и на заједничкој борби против короне и осталих болести", рекао је Лончар.
Лончар се захвалио руском председнику Владимиру Путину, јер је Србији обезбедио вакцину Спутњик В за истраживање.

https://rs.sputniknews.com/zivot/20...bija-spremna-da-proizvodi-vakcinu-sa-rusijom/

Dolazak ekipe Bajden, Madlen Olbrajt, Danijel Server na vlast u Americi preko kradje izbora daje svoje rezultate i u Srbiji.

Srbija se sve vise okrece Rusiji

@комшија @dulesrbenda @De_Sisti - na aparatima!

Sada može žig zveri je li ološu jedan licemerni?

Putin 'can't use uncertified vaccine' that Russia touts as safe, Kremlin says

"Ниједна друга држава није то учинила, само Русија. Имамо лабораторију у којој се управо анализира квалитет руске вакцине", додао је Лончар.

Biti ces uskoro rusopelcovan

Nakon toga voleces Rusiju vise od Amerike :) I pevaces kaljinku dan i noc :) Mislim svaka vakcina ima neke kontraindikacije :)

"Ниједна друга држава није то учинила, само Русија. Имамо лабораторију у којој се управо анализира квалитет руске вакцине", додао је Лончар.

Biti ces uskoro rusopelcovan

Nakon toga voleces Rusiju vise od Amerike :) I pevaces kaljinku dan i noc :) Mislim svaka vakcina ima neke kontraindikacije :)

Rusožvališ :D

Bice jako pozitivno i politicki i zdravstveno i ekonomski po nas ako zaista budemo proizvodili rusku vakcinu

:zurka:

Мене не занима ни једна ни друга ни трећа, задржавам право да ја и моја породица одбијемо било коју вакцину.

Пренос технологије и обуку за коришћење те технологије обезбеђује продавац лиценце. Србији само треба основно искуство из прављења вакцина , Торлак то има, и десетак младих образованих фармацеута који би прошли специјализацију паралелно са имплементацијом технологије. Наравно то не може да се уради брзо.
Него да видимо колико вакцина ће ЕУ да нам удели, нешто су спомињали само чланице.

Bice jako pozitivno i politicki i zdravstveno i ekonomski po nas ako zaista budemo proizvodili rusku vakcinu

:zurka:

Jao ovo sam gledala 6 puta pre par meseci, prvo mi je bilo cudno a posle mi se dopalo.......
Ne znam da li znas ova koreografija je napravljena specijalno za jednu balerinu Srpkinju- Dusku Sifnios.

Не могу да се сетим ни једног јединог разлога зашто би нам ЕУ уделила вакцине.

Не могу да верујем да још увек постоји неко ко израз "уделити" тумачи буквално. Ми смо уплатили аванс а сада колико ће нам "уделити" за паре је питање.

Вакцине праве тако што заразе коке носиње које су завршиле продукциони циклус.. Обично старе 140 дана

Уместо да их самењу , са костима и изнутрицама и перјем... у Аргету паштету ммммммм

заразе их ....

Када после 14 дана се створе антитетле коке исцеде живе .... за вакцине

Ето ... тек да знате

sn-vaccines.jpg

Не могу да верујем да још увек постоји неко ко израз "уделити" тумачи буквално. Ми смо уплатили аванс а сада колико ће нам "уделити" за паре је питање.

Коме смо уплатили аванс?

Европској унији?

Не бих рекао.

Уплатили смо аванс фармацеутским индустријама.

Шта каже уговор по коме је плаћен аванс? кад ће да нам проследе вакцине? Је л' ЕУ крива ако је Србија уговорила са фармацеутским индустријама рок који баш није повољан као у уговорима које потписују земље које су се избориле за бољу позицију.

Израз 'уделити' користи се за 'добровољно' давање .... или 'про форме' ....

У комбинацији са 'купили смо'... израз 'уделити ' иде колико 'ајмо у акцију на Галерију ' .. а за ефекат

произведе блејање по трежном центру Галерија .. уместо ******љења и лакога петинга на балкону биоскопа ...

Коме смо уплатили аванс?

Европској унији?

Не бих рекао.

Уплатили смо аванс фармацеутским индустријама.

Шта каже уговор по коме је плаћен аванс? кад ће да нам проследе вакцине? Је л' ЕУ крива ако је Србија уговорила са фармацеутским индустријама рок који баш није повољан као у уговорима које потписују земље које су се избориле за бољу позицију.

Свима смо уплатили.

Кини смо уплатили за 4 000 репресатора .. Од тога смо 'уделили' 1 000 Италији и 400 Црној Гори ... јер нису имали ситно

Да смо МАЊЕ платили вероватно би нас ВИШЕ запрашивали и 5Геовали .. да не спомиењмо СУРУ и ХАРП ( заборавњени )

Платили смо и 14 000 000 маски ... које засада срежом нисмо добили .. јер да смо добили сигурно нам не би ни помогле ни требале

Тако да је боље да платимо и останемо са рукавима .. дугметима .. и по којом циглом .. злу не требало .. пу .. пу

Back