zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Za koga biste glasali??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..stoli me bojko za glasanje u nekoj palanci u crnojsmori..glasam za cunami..
..imash pdf crnagora..idi tamo pa pitaj za koga ce glasati..shta nas smarash bre..egomanijache..
Zike, sudeci po preliminarnim rezultatima cini se da DPS ubedljivo vodi u Kotoru. But who cares....
Ovo je političko pitanje koliko mi se čini
Frka a?
![]()
Naravno da nije, samo da vidim kakvo mišljenje preovladava u Srbiji, kojeg opozicionara najviše podržavate
Jeli, jel' ovaj Emil Kriještorac neki rod, jedinom svedoku ubistva Zorana Đinđića, rahmetli Kuji Kriještorcu?
Evo da ti odgovorim.
DPS ce uci u koaliciju sa jednom pro-spskom strankom i jednom pro-crnogorskom partijom (da ne obrazlazem sa kojim). SDP nece imati ucesce u vlasti ovoga puta i ako je uzeo dio clanstva HGI-a (Hrvatske Gradjanske Inicijative). PZP ce imati rezultat nesto losiji nego na predsjednickim izborima.
Eto ti pa sada racunaj![]()
da videla sam na BBC su javljali...bila udarna vest break news![]()
Jeli, jel' ovaj Emil Kriještorac neki rod, jedinom svedoku ubistva Zorana Đinđića, rahmetli Kuji Kriještorcu?
Emil je dobar covjek isto kao mu i supruga.
Inace Emilova supruga je kcerka bivseg Predsjednika Predsjednistva SFRJugoslavije.
Aha, ja sam gledao direktan prijenos od 16:00 danas do 20:00, intervjuisali ljude i razgovarali sa kandidatima.
Vjerovatno misliš sa SNP i LP, ili možda PZP
Čudi me da si ti za SNP, da nijesi za SL