- Poruka
- 2.514
Šta je lojalnost/odanost/vernost?
Šta znači biti lojalan/odan/veran?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre svega, ostati veran sebi i svojim stavovima.Šta je lojalnost/odanost/vernost?
Lojalnost znaci lojalnost to vredi vise od love.lojalnost mora i da se zasluzi ako si lojalan prema pogrešnoj osobi ta te u stvari koristi.samo određene osobe zaslužuju lojalnost i poštovanje vecina ostalih su ugrubo rečeno alat zamenljivi potrošni.Šta je lojalnost/odanost/vernost?
Duboki lojalista!Lojalnost znaci lojalnost to vredi vise od love.lojalnost mora i da se zasluzi ako si lojalan prema pogrešnoj osobi ta te u stvari koristi.samo određene osobe zaslužuju lojalnost i poštovanje vecina ostalih su ugrubo rečeno alat zamenljivi potrošni.
Vrlo ozbiljna i duboka tema
Samo prema užem kruguDuboki lojalista!![]()
Ja sam lojalna samo sebi i nikome više!![]()
drugim recima lojalan je veran ali ne fizicki nego se kao lesi vratiBiti lojalan ne znači da nećeš otići, već da kad si tu onda si istinit i osećaš da ste tim.
Ima i ovog mada treba vremena da se nađe - preduslov je da su osobe u ovom slučaju prilično slične i kompatibilne i da imaju dobro razumevanje.Volela bih da lojlnost dolazi iz zelje bez pritiska a da se pri tom nema neki osecaj odricanja (i propustanja neceg)
Ovo je već ono što se zove lojalan sam tome i tome zarad tog i tog cilja, a prvo je lojalan sam kao osoba/partner.a ne iz "puke" odluke kojom bi se covek drzao jer je "cvrsta" odluka a pri tom osecao da je konstantno pod " iskusenjima".
I to je trud isto,ali nekako nije bas najsrecniji...
Nedrugim recima lojalan je veran ali ne fizicki nego se kao lesi vrati![]()
Da,da,upravo to.Potpuno se slazem.Ima i ovog mada treba vremena da se nađe - preduslov je da su osobe u ovom slučaju prilično slične i kompatibilne i da imaju dobro razumevanje.
Ovo je već ono što se zove lojalan sam tome i tome zarad tog i tog cilja, a prvo je lojalan sam kao osoba/partner.
Tebi samo to u glaviŠto ne znači da se ne bismo kresali sa drugima, zapravo zamišljam puno sexa i sa drugima, ali ne varanje no no, onda nema poverenja i nema odnosa
Ups, sas vidim da je tema na psihologijiTebi samo to u glavi
Lojalnost je malo siri pojam od musko ženskih odnosa....
Ima tu par bitnih pitanja na koja treba dati odgovor:Samo j...a nekako ne bih volela da taj odnos i lojalnost u njemu bude cilj ka kome cemo "sporazumno" ici,jer onda mi izgleda "vestacki" isplanirano...kao zadatak,kao dobar poslovni dil koji ce doneti dobar rezultat...vec da to bude produkt spontane rasterecene zelje koja nema utisak nekog odricanja ili potrebu za samokontrolom da bi se uspelo u tome.
Nisi idealista samo dosta dobro znaš šta hoćeš, a šta nećešMozda sam ja neki nerealni idealista...![]()
Lojalnost,ljubav...za mene je prvo ustvari davanje a ne uzimanje.Verovatno je citav splet mnogih svesnih i nesvesnih stvari dovedu do tog da zelim da sve to dam nekoj osobi,bez kalkulisanja "dobiti" iz togaIma tu par bitnih pitanja na koja treba dati odgovor:
Da li me osoba magično privlači na prvu loptu?
Da li me osoba privlači zbog odnosa njenih kvaliteta i mana?
Da li osoba zaslužuje moje poverenje?
Ako se pojavi "prostor za lojalnost":
Da li je ta lojalnost moj unutrašnji osećaj da sam siguran/sigurna sa tom osobom?
Ili mislim da moram da dugujem/budem lojalan toj osobi?
Nisi idealista samo dosta dobro znaš šta hoćeš, a šta nećeš![]()
Šta je lojalnost/odanost/vernost?