kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Naravno da znaš. Neki papci.
Jesi li ti umočio?
e nemoj bre da mi eskiviraš pitanje kontra pitanjem...pa nismo u vrtiću

a evo na koje si još zaboravio da daš odgovor:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da znaš. Neki papci.
Jesi li ti umočio?
Ti si najprvi diskutant svijeta!![]()
jel ti i to reko drug Peković?
![]()
Ово је поента. Овај војни стручњак је рекао бираним речима за профу географије да прича глупости.
ipak je kyo u pravu kao i uvekPropustio si slovo PeRkovic!!!
Sta je ovo tebi trebalo?!
E, a nekoliko dana kasnije, u Dubrovniku, na Stradunu, Peković i ja nalećemo na dve 18-godišnje radodajke. Tamo su malo agresivnije nego u nas. I vele one nama, onako diskretno: „Dečki, dajte nam po 100 kuna (1 € = oko 7,5 KN, dakle radi se o 2 x 15-ak €) i činite nam što god hoćete.“ Peković više nije mogao da izdrži, no veli on njoj: „Slušaj glibuljo, daću ti 10 kuna, ali da mi vrneš kusur od 4 kune, jer ne vrijediš više od 6 kuna da yebe oca očinjega!“ I ponovo smo naleteli na dve slične kod Kneževog dvora, i po treći put kod crkve Svetog Vlaha. Rekao sam Pekoviću da su prostitutke totalno degradirane i da više nikoga ne zanimaju, pa čak i žene uopšte, te da muškarci više vole fudbal no sex, i na tome se završilo. Ni najstariji zanat nije ono što je nekada bio.
gde?na floridi ... pored ratka mladića....
nisam znao da se tako zove šuma u jednom delu Šumadije gde ratko medi u brlogu pravi društvo![]()
a zasto onda ne pokupis 5 miliona dolara kao nagradu?![]()
Kad mladiću poleće avion?![]()
a zasto onda ne pokupis 5 miliona dolara kao nagradu?![]()
Bulevar Ratka Mladica ?
najbolje - Bulevar Arkana Spasitelja
Ili jos bolje - Bulevar Seselja Prosvetitelja ! Ahahahaaa