Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije dobila po picici danasšto si ljuta?![]()
što si ljuta?![]()
Nije dobila po picici danas![]()
ma pusti...hoće da te naljute...tko mi je prepravio naslov ?
ma pusti...hoće da te naljute...![]()
ŽivotinjoNisam joj uzvratio srcovanje srcovanjem.![]()
Šta je sledeće,seremo zlatne poluge?Ljutnja je lijepa ako nam noć podari mogućnost da tu ljutnju pretvorimo u radost...
Ljutnja je lijepa ako nam noć podari mogućnost da tu ljutnju pretvorimo u radost...
ljutnja je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da...![]()
Budite pristojni jer ja ne dopuštam da netko takve riječi vezuje uz moje ime! Ja dolazim iz EU!Šta je sledeće,seremo zlatne poluge?
Ljutnja je lijepa ako nam noć podari mogućnost da tu ljutnju pretvorimo u radost...
E i za to me zaboleBudite pristojni jer ja ne dopuštam da netko takve riječi vezuje uz moje ime! Ja dolazim iz EU!
Što više govoriš sve više naličiš na sebe! A tko si - vidi se iz aviona!E i za to me zabole
To je romantika sa aliexpresaJa mislim da je ovo romantika ?
Je li to romantika ?
Jesam li pogodila ? Nisam bas uhodana u tu romantiku
Da li biste bili dovoljno ljubazni da me cimnete za onu stvar?Što više govoriš sve više naličiš na sebe! A tko si - vidi se iz aviona!
Prvi si počeo izazivati pa bi bio red da i prvi začepiš gubicu...uostalom; s takvim primitivcima nemam posla! adiooooooDa li biste bili dovoljno ljubazni da me cimnete za onu stvar?
Prvi si počeo izazivati pa bi bio red da i prvi začepiš gubicu...uostalom; s takvim primitivcima nemam posla! adioooooo
Mlad si i zelene. Ovo je forum, opusti se.Prvi si počeo izazivati pa bi bio red da i prvi začepiš gubicu...uostalom; s takvim primitivcima nemam posla! adioooooo
Mlad si i zelene. Ovo je forum, opusti se.
Nisam mislio po godistu nego radi toga sta je forumski lakozapaljiv.OdakleN znaš ?