Ljudi zaljubljive prirode

citam i citam ...i ne verujem da ste tako vatreno surovi....al onda sam ukapirao da pod "osobe zaljubljive prirode" mislite na osobe koje stalno zaljubljuju bez obzira dal su u vezi ili ne.....to je onda i opravdano..ok..

mada za neke od vas nisam siguran....neki su mozda mislili na osobe koje se jako zaljube, ili pridaju veliki znacaj zaljubljenosti....nadam se da niste u vecini ovde... ^^

jeste li se ikad sreli s osobom koja vjecito ima nekog novog partnera (sto ne znaci da su joj veze kratke, vec da samo nema pauzu izmedju veza).
i svaki od tih njenih partnera je onaj pravi.
prema svakom novom ona osjeca sto prema jos ni jednom do sad nije osjecala.
za svakog se gine, svi su fatalni.

koliko su takve osobe zbilja zaljubljene u nekog?
postoji li uopce sansa da se tako nesto i razvije u ljubav?
treba li se upustati u vezu s takvom osobom.

osobno mi nakon dvije, tri takve veze potpuno gube na kredibilitetu i prije svega postaju smijesni.
jednom sam se i zapitala mogu li takvi ljudi uopce biti vjerni?
jer, s obzirom na njihovu zaljubljivu narav uvijek ce se naci netko tko ce im jednim pogledom izmaknuti tlo pod nogama.

koliko tu zbilja ima pravih osjecaja, a koliko je to stvar glume, prenemaganja i preseravanja pred okolinom?

citam i citam ...i ne verujem da ste tako vatreno surovi....al onda sam ukapirao da pod "osobe zaljubljive prirode" mislite na osobe koje stalno zaljubljuju bez obzira dal su u vezi ili ne.....to je onda i opravdano..ok..

mada za neke od vas nisam siguran....neki su mozda mislili na osobe koje se jako zaljube, ili pridaju veliki znacaj zaljubljenosti....nadam se da niste u vecini ovde... ^^

Pa nema sta da misimo kad lepo pise..ok da se ko tinejdzeri zaljubljuju ali ne da se menjaju partneri kao iz opisanog

billy_idol-1.jpg

Na ovo misliš?Pre bih na Džeka Nikolsona

Back