Ljudi veruju u AI?

Ma da, prijatelju! Kada im damo naše informacije, nećemo moći da spasemo svet!
Nastavi da sextuješ sa gomilom if-else naredbi, samo nemoj da kukaš kada dođe do leak-a i kada tvoja mejl adresa sa sve tvojim intimnim promptovima završi na nekom Discord serveru.
1000003904.png

Ova izjava je dokaz da ćet đi-pi-ti nadgleda aktivnosti korisnika. Ti retardi koji ćaskaju sa A.I. modelom kao sa svojim prijateljem na tacni daju lične informacije o sebi špijunskom ološu iz NSA i CIA.
1751863467693.png

Sve se polomi CIA da sazna kako sam napravio gibanicu uz pomoć ChatGPT-ja i koliko često treba zalivati kaktuse u saksiji.

Rade u tri smene.

Ova izjava je dokaz da ćet đi-pi-ti nadgleda aktivnosti korisnika. Ti retardi koji ćaskaju sa A.I. modelom kao sa svojim prijateljem na tacni daju lične informacije o sebi špijunskom ološu iz NSA i CIA.

A sta ce nam dokaz? To sve vec pise na njihovom sajtu.
Ko bi bio onda lud da placa Enterprise verziju ako ovo nije tacno?

Prvenstveno koristi sve informacije koje uneses za treniranje modela, tako da postoji rizik da ce nekom drugom da "ispljune" tvoju informaciju koju recimo samo ti znas, zato sa razlogom u nekim firmama rizikujes momentalni otkaz ako ga uopste koristis ili ga koristis neoprezno.

Sve sto si mu napisao postoji velika verovatnoca da neko drugi nekad da vidi cak i ako ukines nalog.

https://openai.com/policies/row-privacy-policy/

“We collect Personal Data that you provide in the input to our Services (“Content”), including your prompts and other content you upload…”

“We may use Content you provide us to improve our Services, for example to train the models that power ChatGPT.”

I ovo je sve u redu, jer od momenta kada koristis chatgpt ti si se svesno slozio sa ovim jer si morao da stikliras " Slazem se sa uslovima i procitao/la sam ih", molim lepo.

Sa druge strane ako sam ja klijent neke firme (EU) i dokazem da je neko od njihovih zaposlenih pricao sa chatgpt-em o meni i mom poslovanju, imam pravo da se pozovem na recimo GDPR i ozbiljno ih udarim po dzepu zbog toga.

A sta ce nam dokaz? To sve vec pise na njihovom sajtu.
Ko bi bio onda lud da placa Enterprise verziju ako ovo nije tacno?

Prvenstveno koristi sve informacije koje uneses za treniranje modela, tako da postoji rizik da ce nekom drugom da "ispljune" tvoju informaciju koju recimo samo ti znas, zato sa razlogom u nekim firmama rizikujes momentalni otkaz ako ga uopste koristis ili ga koristis neoprezno.
Ljudski faktori poput neopreznosti i aljkavosti su najveće pretnje po bezbednost podataka korisnika. Šta mi vredi ako neko ko je zadužen za sajber bezbednost dobije otkaz ako je prethodno zbog svoje nepažnje leak-ovao podatke o drugim korisnicima pa i meni? Sa druge strane postoje i maliciozni akteri koji će namerno targetirati ovakve sisteme ne bili naneli štetu i prodali podatke trećim stranama.

Sve sto si mu napisao postoji velika verovatnoca da neko drugi nekad da vidi cak i ako ukines nalog.

https://openai.com/policies/row-privacy-policy/

“We collect Personal Data that you provide in the input to our Services (“Content”), including your prompts and other content you upload…”

“We may use Content you provide us to improve our Services, for example to train the models that power ChatGPT.”

I ovo je sve u redu, jer od momenta kada koristis chatgpt ti si se svesno slozio sa ovim jer si morao da stikliras " Slazem se sa uslovima i procitao/la sam ih", molim lepo.
Jedno su uslovi korišćenja, to stoji. Govorim o potencijalnoj neovlašćenoj zloupotrebi podataka od strane domaćih ili stranih državnih agencija i službi koje se ne libe da upotrebe sve u svojoj moći ne bi li došli do informacija. Najugroženiji su disidenti i politički aktivisti što je evidentno u autoritarnim režimima, a u poslednje vreme i kod nas. Internet koristim sa oprezom još nakon razotkrivanja PRIZMA programa za masovni nadzor građana.

Pogledajte prilog 1752908

Sve se polomi CIA da sazna kako sam napravio gibanicu uz pomoć ChatGPT-ja i koliko često treba zalivati kaktuse u saksiji.

Rade u tri smene.
Ako BIA sazna koliko često zalivaš kaktuse, znaće tačno vreme kada ćeš biti prisutan na prozoru, a onda... pa znaš već...

Prilozi

• stunt-man-falling-from-an-upstairs-balcony-on-a-movie-film-set-universal-B7KT3H.jpg
    stunt-man-falling-from-an-upstairs-balcony-on-a-movie-film-set-universal-B7KT3H.jpg
    144,1 KB · Pregleda: 2

Back