Ljudi su *ovna

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto cujem tu recenicu od ljudi, i pitam se, sta je to, neki blazi oblik mizantropije, privremena razocaranost u ljude oko sebe ili nesto drugo?
Sta navede ljude da kazu i misle da su ljudi *ovna?

zato sto bi i rodjenog prodali samo da dodju do para.

Takvi egzistiraju na niskim granama. Ne treba se opterecivati istima, jos manje dozvoiti razocarenje zbog malih govanaca.
Samo pozitiva
barca_smiley.gif

Generalno.....svaka nemaština i kriza pojačava zlo u nama.....nema elementarne sigurnosti, i onda posmatraš ljude oko sebe, kako se ulaguju za sitne pare. ne cene distancu i ne pribegavaju pristojnosti....a i ljudi se vremenom i menjaju, uglavnom na gore...evo ja....spopalo me u zadnje vreme da ne trpim ni najmanju laž u svojoj okolini.....ispostavilo se da su neke moje sumnje tačne, pa sam se osilila, jer sam pogodila u proceni, ponosna što sam dobro procenila neke ljude, jer nekad i mašim...i sad su mi sve antene uključene, i svaka laž ili foliraža je bolji izraz deluje na mene vrlo loše...svako prenemaganje takođe.....umesto kao nekada da iskuliram, ne mogu da prikrijem gađenje i da odglumim, jjjaaao stvaaarno, pa ti si super....gde nestade taj dar, ma baš me briga.....lakše bi mi bilo....ne umem da iskuliram....koji mi je đavo...uvek sam govorila, lažu sebe....poenta je što od tih laži, ja mogu imati posledice....ne mogu da se domognem mudrosti

Boze, koliko bolestine i klonova na ovom forumu u poslednje vreme...:roll:

Takvi egzistiraju na niskim granama. Ne treba se opterecivati istima, jos manje dozvoiti razocarenje zbog malih govanaca.
Samo pozitiva
barca_smiley.gif

Da ali sta kad shvatis da su ti to cak i najblizi, oni koje si do juce cenio i voleo i ni na senku im ne bi stao? Lako je kad ti neprijatelj "zabode noz u ledja" tesko je kad to uradi neko tebi drag, neko za koga si bio siguran da ga znas i da do smrti nista ne moze da narusi vase slaganje, neki red koji ste postovali i sve ostalo, iz ljubavi i svega pozitivnog?

Onda na kraju kazes da ljudi jesu goMna, takvo je vreme doslo.

Poslednja izmena:
Cesto cujem tu recenicu od ljudi, i pitam se, sta je to, neki blazi oblik mizantropije, privremena razocaranost u ljude oko sebe ili nesto drugo?
Sta navede ljude da kazu i misle da su ljudi *ovna?

To je činjenica.
Neki ljudi su stvarno gov.na.
U kom veku mi živimo?
I još nismo skontali da ratovi ne donose ništa dobro?
I dalje mrzimo, zahebavamo, podhebavamo i povređujemo?
Ne gov.na, stoka.

Boze, koliko bolestine i klonova na ovom forumu u poslednje vreme...:roll:

Da ali sta kad shvatis da su ti to cak i najblizi, oni koje si do juce cenio i voleo i ni na senku im ne bi stao? Lako je kad ti neprijatelj "zabode noz u ledja" tesko je kad to uradi neko tebi drag, neko za koga si bio siguran da ga znas i da do smrti nista ne moze da narusi vase slaganje, neki red koji ste postovali i sve ostalo, iz ljubavi i svega pozitivnog?

Onda na kraju kazes da ljudi jesu goMna, takvo je vreme doslo.

Da, kada te povredi i iznenadi neko koga neizmerno voliš....boli do neba i nazad....i opet kada se sve sabere i oduzme to je ipak najvoljenije biće...kako god se mi u nekim trenucima loše osećali, i ponekada izgubili osećaj ljubavi za njih....ljubav se nekako vrati....život....

a ti fini umeju da dosade, probala sam nekad da se okruzim finim ljudima i nismo bas mrdnuli nesto
nemam nista protiv njih i nisu zli
mada ni sa zlima nije nekako
ufffffff
ali kad mislim o nekom mislim o "zlima" mozda to i nije zloba
mada ima i tu valjda varijanti
to je mozda pre zajedljivost, nije neka dublja, vise bodenje
ne znam sta je moj fah... mozda mogu lako da ispalim
ili ne lako... ne znam ali ne umem to njihovo, a da im uzmes to ne bi mnogo ostalo

cek da im uzmes bili bi oni fini sa pocetka dosadni
wow to je sve seh
ali ti dosadni imaju neki svoj krug ljudi i cesto su to prijateljstva koja bas dugo traju, od skole npr
e super jos da imas talenat i onda ti se moze. a inace si samo dripchina : )
ma imamo i talenat evo

ma da je bolje ne bi valjalo u stvari

Poslednja izmena:
Ma nisu ljudi debili, nego goMna tako pricaju. :D

Da, kada te povredi i iznenadi neko koga neizmerno voliš....boli do neba i nazad....i opet kada se sve sabere i oduzme to je ipak najvoljenije biće...kako god se mi u nekim trenucima loše osećali, i ponekada izgubili osećaj ljubavi za njih....ljubav se nekako vrati....život....

Ne moze ljubav da se vrati ako se ne ispravi nepravda...i ako je s' pola srca.

To vise nije ljubav.

Back