LJUDI OSTAVILA ME DJEVOJKA

Aman, zemljache, daj pricaj da te svi razumeju... Jeste se vi to nesto opasno zakacili, a ti nisi hteo da odes bez oprostajnog sexa, pa si se isfolirao da se pomirite, onda je kulturno poebo za pomirenje i na kraju shalg na tortu, zarad sopstvene satisfakcije je shutnuo? Jel tako?

Nije ni cudo sto te nece vise :twisted:

Ма чини шта хоћеш...само немој Баншику да слушаш...може нешто радикално да предложи...:lol:

...мислим...носи ону Че мају...а и не мож' од столице да је одвојиш...ја је вук'о данас за две ноге онако...она неће, држи се рукама за сто...као да револуцију спрема јбт...:lol: :wink:

Ljuba82:
Ма чини шта хоћеш...само немој Баншику да слушаш...може нешто радикално да предложи...:lol:

...мислим...носи ону Че мају...а и не мож' од столице да је одвојиш...ја је вук'о данас за две ноге онако...она неће, држи се рукама за сто...као да револуцију спрема јбт...:lol: :wink:

i spremam revoluciju :razz:
revoluciju na ekof :shock: kad me vide,odma ce da me postavljaju za asistenta :lol:

ne zezaj,nego ponesi onu statistiku danas ako je nadjes :razz:

treba na vreme misliti o svom ponasanju a ne kako znaju momci da se qu.... da budu idioti pa posle ispastaju, dosta mi je takvih slucajeva i iskustva sa takvima....
jednostavno mislim da nemas leka za kod te devojke jedino ako se jadna toliko vezala za tebe pa ti oprosti ali onda to vise i nije za komentarisanje....
ali postoji i ono..cega se uvek treba drzati : vredi pokusati !

Back