Ljudi nevidjena sramota na televiziji sa nacionalnom frekvencijom

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Na televiziji sa nacionalnom frekvencijom voditeljka ne dozvoljava coveku da slobodno govori. Voditeljka naredjuje gostu sta sme a sta nesme da govori. Voditeljka je sama sebi dala za pravo da bude i sud i zakon i da odredjuje sta se sme a sta se nesme govoriti. U drzavi gde je sloboda govora zagarantovana voditeljka se postavlja iznad zakona i zabranjuje gostu da iznosi svoja misljenja. Pogledajte sami sramotnu stvar sta se desilo na rezimskom mediju koji pod hitno mora ili da se izvini gostu ili da im se oduzme licenca za nacionalnu frekvenciju jer voditeljka javno na televiziji maltretira, vredja i ugnjetava verbalno gosta:

Potpuno je ispravno postupila. Ne moze ni on da kaze da oni sa tom televizijom unistavaju Srbiju ili tako nesto. Ja pak jedino to pogledam ponekad, cini mi se da su retko normalna televizija od ovih nasih sa nac. frekvencijom.

Sad, mogla je da to izvede na bolji nacin i ni na sta ne lici da kaze "a'e" gostu...takav recnik ne prilici ozbiljnoj voditeljki, ali joj je postupak i stav u redu.

Na stranu to što mi je retko lepa a antipatična pojava, mislim da je ovakvim ''nastupom'' pokazala i malo više od antipatičnosti.

Na ozbiljnoj televiziji se treba odsečno zahvaliti gostu na stavu i mišljenju, pa najaviti reklame koje momentalno i krenu, i nešto kao: ''Nastavljamo za koji minut...'',
a ne pred ionako ubijenom u pojam publikom od strane raznoraznih nikoga i ničega sa oštrim jezicima i bogatom terminologijom za drvljenje, vređanje i pokazivanje moći,
dopustiti sebi da se uz nekakvo visoko obrazovanje i neki damski status sporečkava i nastavlja sa već razjarenim čovekom kao tipična farmerka, zadrugarka, i tome slično.
Ne znam zašto, ali me je ipak malo razočarala.
Možda zato što taj kanal nemam i ne gledam. :think:

Ne da je antipaticna vec je i nevaspitana i misli da može da radi šta hoce
Mislim samo da nije izbrojala do 10, i da njena televizija ne misli na njeno dobro, nisam joj advokat i ne znam, ali tako izgleda.
Voditeljka programa mora da ima neku slobodu, a njoj se ta sloboda nije dala.
Dva puta je pozvala na te proklete reklame.
Grozota je krenula sa:
''Možda kod vas, kod mene ne!'';
Beda...
Njena televizija je to sve snimala jer je znala da će to provući publicitet. Bljak!

Poslednja izmena:

Back