LJUDI NE ZNAM ŠTA DA RADIM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zatvorise Ti sve teme...

+++

Pitanjce> Vidim da ti je interesovanje prestavlja astronomija, procitao si mnoge svete spise......

100 brahminih godina, koliko je to ovih nasih godina koje traju 365 i svake cetvrte 366 dana?

Masa zvezde Nemezis iznosi 8 puta 10 na 28 kilograma. Cuo za zvezdu Nemezis?

Da, i onda se sva materija koja se pretvorila u apsolutno cistu energiju ponovo pretvara u materiju. I taj proces se nepestrano ponavlja...

Nesto i ostane.... stvori se ni od cega....

Davno sam to slusao i jako sam malo znao o astronomiji.. nije mi sve tad bilo jasno...

Ali je taj profa uvek od nas zahtevao da mu izrecitujemo pesmicu Pletisanka.... :)

Kakvi materijalni dokazi? To je nemoguće dokazati. Ajnštajn je tvrdio da ako se nađeš na svetlosnom izraku i putuješ brzinom svetlosti za tebe vreme ne teče, a možeš ići vremenski unazad i unapred. Naravno da nije dokazao. Ako za nekoga ne bi teklo vreme to znači da se za njega ništa ne događa, a to opet znači da on ne postoji. A vratiti se u prošlost je nemoguće.

Eh, sad se moramo snaci u cafe Skeru:)

sto se tice maksimalne brzine....

Postoje brzine vece od svetlosti, a to je gravitacija.... covek to trvdio pre nekih 15-20 godina i svi su ga osporavali. Danas ti isti ugledni profesori Beogradskog univerziteta tvrde to isto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back