analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.428
Da li spadate u one koji zive u svom svijetu a svjesni ste realnosti i samog zivota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se,al mora biti balansaBolje u svom nego u tudjem.
Sa cim?Slazem se,al mora biti balansa
Pa svijet pociva na balansu,ako zivis iskljucivo u svom svijetu,iskljucivo i isparavas sa ovoga svijeta u svakom smislu.Opet da pripadas tudjem svijetu nije ni to opcijaSa cim?
Uvek mozes imati svoj svetPa svijet pociva na balansu,ako zivis iskljucivo u svom svijetu,iskljucivo i isparavas sa ovoga svijeta u svakom smislu.Opet da pripadas tudjem svijetu nije ni to opcija
Uvek mozes imati svoj svet
moj je u skladu sa Bozanskim
Da uz Boga se izdrzava.Pa ja zivim u svom svijetu otkad znam za sebe i znam divote al i grozote toga svijeta,kao i kada zivis u realnom svijetu.I kad je Bog tu opet je tesko al se izdrzava nekako
Da uz Boga se izdrzava.
Da to se tako cini i mozda i jeste tacno ali onda nadjes ljude koji su kao i tiAko si duhom i tijelom posvecen/a hriscanskom modelu zivota sustinski ne formalno,ako ti je cjelokupna filozofija zivota hriscanska,onda ostajes sam ili sama i polako cete te svi napustiti ako si socijalna osoba npr velika vecina najvjerovatnije ostajes sama bez igdje ikoga pod najvecim iskusenjima mogucim a u pravoj vjeri i divnom zivotu duhovnom,sve ostalo se surovo surva na bozju djecu.E sada i porodica tu onda zalazi od tebe,dobro majka je uvijek tu zadnja uz tebe majka te prihvata kakav god zivot vodio/la.Al generalno je tesko biti cist
Hteo sam da zhivim u svom svetu, ali Bog nije dao, pa me vratio u ovaj svet….Da li spadate u one koji zive u svom svijetu a svjesni ste realnosti i samog zivota
Pa jeste,al nije to kao kada biras sladolede pa imas razne ukuse.Nego to je kao trazenje kljuceva sa povezom na ocima a imas svo vrijeme ovoga svijeta da ih nadjes al i neogranicen prostor,citavu jedno polje cvijece gdje je milion visibaba i 2 hrizanteme za tebe al nadji ih sa povezom na ocima mozes al teskoDa to se tako cini i mozda i jeste tacno ali onda nadjes ljude koji su kao i ti![]()
U kom smislu ?Hteo sam da zhivim u svom svetu, ali Bog nije dao, pa me vratio u ovaj svet….
Zivim u svom svetu, a zivim i u ovom.Da li spadate u one koji zive u svom svijetu a svjesni ste realnosti i samog zivota
Jok no cu u zadruginom i politickom rijalitijuDa li spadate u one koji zive u svom svijetu a svjesni ste realnosti i samog zivota
Alal vera na strpljenju!Da to se tako cini i mozda i jeste tacno ali onda nadjes ljude koji su kao i ti![]()
Svakom čoveku je neophodno da ima "svoj svet", jer je to mesto gde može i mora i treba da pobegne daPa jeste,al nije to kao kada biras sladolede pa imas razne ukuse.Nego to je kao trazenje kljuceva sa povezom na ocima a imas svo vrijeme ovoga svijeta da ih nadjes al i neogranicen prostor,citavu jedno polje cvijece gdje je milion visibaba i 2 hrizanteme za tebe al nadji ih sa povezom na ocima mozes al tesko