Ljudi koji varaju

Varanje drzave je kod nas umetnost prezivljavanja... svercovanje u busu/vozu, prepisivanje u skoli, zakidanje poreza, dobijanje invalidske penzije iako si zdrav ko dren itd. To svi rade i niko te nece osudjivati zbog toga.

A varanje partnera... hm, istrazivanja kazu da je veliki procenat "nevernika", pa verovatno da i u tvojoj okolini ima jedan ili vise njih. Mozete cak i da napravite zanimljivu drustvenu igru tim povodom :lol:

pa imam ja slučaj da dobar komšija koji je inače ok čovjek vara ženu
s njima se povremeno družimo, to je neka "javna tajna" o kojoj nikad nismo otvoreno pričali (a i što bismo), ne možemo prekinuti kontakt jer su nam pomogli dosta puta, kao i mi njima
jedino što se promijenilo je moje mišljenje o njemu, an to ne mogu uticati, manje ga cijenim, kao da sam ga u glavi razdvojila na dvojicu: dobri i loši dio

Kad se desi da u porodici, medju kumovima, komsiluku, medju ... prijateljima prijatelja, imas nekoga ko vara. Svi znaju da taj neko vara, nije vazno koga (druge ljude, poresku upravu, sistem, drzavu...kolege,zenu...), a ti iz bilo kog razloga moras da ga pozoves na deciji rodjendan, slavu, druzenje kolega... sta god.
Jel' ti lako? Kazes sebi - super, kad ode onda ce ga ogovarati.
Ili te bas briga sta radi tamo neko ako tebe ne "dira", ili ga neces pozvati ma kakve posledice mogu nastati?
Мени никада није било јасно што људе боли К шта други раде и чиме се баве...ако мене не дира,ако мене није покрао,ако мене није преварио шта ме брига шта другима ради...и да ли уопште било шта ради или само изазова завист међу људима ,па је предмет трачева и прича

Back