gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Je l' vama ovo jasno? Meni nije i nikad neće biti. Posebno ako traže štene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja strasno zelim Porše "918 spajder" ali nemam 800.000 eura,i to nov,ne polovan jer ipak trebam da se naviknem na njega i on na mene.
Nešto kao zajedničko odrastanje ?
I usklađivanje naravi !
pa neke rase su im lepse od drugih a neki stenci sladji
il samo zele da imaju tu rasu a nemaju 500e ?
uvek bih uzeo samo stene jer se ono lakse prilagodjava nama dok je kod odraslog psa ili teze ili u nekim slucajevima neizvodljivo
Valjda je u pitanju samo neki prestiz,jer da je cista ljubav prema psu,ne bi ni bilo vazno koje je i da li je uopste neke rase.
Pa da... ali koji prestiž kada nemaš para za tog psa?
Mene to iskreno iznervira svaki put kad vidim. Koliko je bezobrazno i glupo tražiti rasnog psa na poklon? Psa u kog je uloženo vreme, trud i novac... Posebno kad traže za decu... sad ja treba da se raspilavim što ti uzimaš živo biće kao igračku...
Trenutno poklanjam kunića i javljaju mi se dve vrste ljudi... oni koji ga traže za uzgoj, pošto je u pitanju činčila i to se iz aviona vidi i oni koji traže za decu... a lepo sam u oglasu naglasila da dajem samo ozbiljnim ljudima i samo kao kućnog ljubimca. I sad kao ja treba da se raznežim zbog deteta. Kupi brate plišanu igračku detetu, ne živo biće. Ali da... to sam već naglasila.
Pa onaj,lazini osecaj prestiza.Ti(npr) poklonis stene bisona koje kosta min 300e a on onda kaze komsiji kako ga je kupioGluposti.
I ok,poklonis mu bisona(zbog dece jel) a onda posle dva meseca,taj pas ne lici na sebe jer se nema para za njegovu negu.Ma,ljudi su cudni.Ja imam cane corso,psa,sampionskog porekla i upario se sa nekom zenkom pa smo uzeli kuce umesto para jer nam treba i sledi pitanje neukog coveka-u bre koliki je taj pas,mora mnogo da jede...
Ne,ne jede,samo pije vodeKo ne gaji zivotinje,onako kako treba ne zna o cemu se ovde prica.
To je ogroman pas.
Traži dosta prostora.
Gde držiš tog veličanstvenog psa ?
Svakako je na raspolaganju prostrano dvorište ?