Ljudi koji ne mogu da nadju nekog

Svi mi manje-vise znamo jednu ili vise takvih osoba, koje su uvek same, nemaju partnera vec neko duze vreme.
Sta je sa takvim ljudima, da li nemaju srece u ljubavi, da li previse biraju, da li se ne trude dovoljno ili je nesto drugo u pitanju?

Radi se o ljudima koji zele da imaju nekog, tj. koji nisu svojom voljom sami, jer im tako prija, vec jednostavno nemaju nikog, i na tom polju se nista ne menja vec neko vreme.
Da li vam se cini da je broj samaca, tj. onih koji su solo u porastu? Da li su ljudi zatvoreniji, manje zainteresovani za veze ili je nesto drugo problem?

Sta mislite o takvima ljudima, da li njima nesto "fali" pa ne mogu da nadju nekog ili je u pitanju splet okolnosti?
Materijalna situacija diktira sve ostalo, bez stabilnosti na tom planu skoro je nezamisliva stabilnost u ostalim segmentima zivota, koliko para toliko muzike, u prenesenom znacenju.

mislim da je najveci problem sto mi na kraju sve rezimiramo i svedemo zakljucak da je materijalna situacija kriva za sve ...
..true..

- - - - - - - - - -

pa ja sam ta zapravo, mozete me pitati eto sve iz prve ruke?? ali da su ok pitanja

- - - - - - - - - -

zapravo svi bi neki lep osecaj to je tesko naci
...hiro carice jes našla nekog...

she waiting 4U :flert:

Prvo naucite kako da se ponasate sa devojkom onda, kako da razgovarate sa njom, zatim kako da je muvate :lol: Ako trazite normalnu vezu :)

Vi ne pokazujete nikakvo osecanje ili ljubav prema nekoj zeni na forum. Ako pokazes jave se Slut i podsmevaju se :lol:

Znaci trazite mesta gde postoje normalne devojke koje starcno traze ljubav i sex i vezu :heart:

Treba traziti online a ne kritikovati zene traziti im mane i sl. :aha:

Ni jednu to ne privlaci :tajna: ono sto pisete na forum :mrgreen: mozda se nasmeje i ode :rotf:

Screen_Shot002.jpg

Opet sam nashao jednu :zper: nije teshko :aha:

Tacnije ona je mene :mrgreen: :rotf:

Svi mi manje-vise znamo jednu ili vise takvih osoba, koje su uvek same, nemaju partnera vec neko duze vreme.
Sta je sa takvim ljudima, da li nemaju srece u ljubavi, da li previse biraju, da li se ne trude dovoljno ili je nesto drugo u pitanju?

Radi se o ljudima koji zele da imaju nekog, tj. koji nisu svojom voljom sami, jer im tako prija, vec jednostavno nemaju nikog, i na tom polju se nista ne menja vec neko vreme.
Da li vam se cini da je broj samaca, tj. onih koji su solo u porastu? Da li su ljudi zatvoreniji, manje zainteresovani za veze ili je nesto drugo problem?

Sta mislite o takvima ljudima, da li njima nesto "fali" pa ne mogu da nadju nekog ili je u pitanju splet okolnosti?

Nekad je bolje biti sam.

Back