- Poruka
- 480
Znaci kad bi se zene prestale interesovati za novcanik, bilo bi mozda 5 posto veza, ako i toliko.
Surova realnost,TU PUTA MATERIJALIZAM.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci kad bi se zene prestale interesovati za novcanik, bilo bi mozda 5 posto veza, ako i toliko.
Materijalna situacija diktira sve ostalo, bez stabilnosti na tom planu skoro je nezamisliva stabilnost u ostalim segmentima zivota, koliko para toliko muzike, u prenesenom znacenju.Svi mi manje-vise znamo jednu ili vise takvih osoba, koje su uvek same, nemaju partnera vec neko duze vreme.
Sta je sa takvim ljudima, da li nemaju srece u ljubavi, da li previse biraju, da li se ne trude dovoljno ili je nesto drugo u pitanju?
Radi se o ljudima koji zele da imaju nekog, tj. koji nisu svojom voljom sami, jer im tako prija, vec jednostavno nemaju nikog, i na tom polju se nista ne menja vec neko vreme.
Da li vam se cini da je broj samaca, tj. onih koji su solo u porastu? Da li su ljudi zatvoreniji, manje zainteresovani za veze ili je nesto drugo problem?
Sta mislite o takvima ljudima, da li njima nesto "fali" pa ne mogu da nadju nekog ili je u pitanju splet okolnosti?
..true..mislim da je najveci problem sto mi na kraju sve rezimiramo i svedemo zakljucak da je materijalna situacija kriva za sve ...
...hiro carice jes našla nekog...pa ja sam ta zapravo, mozete me pitati eto sve iz prve ruke?? ali da su ok pitanja
- - - - - - - - - -
zapravo svi bi neki lep osecaj to je tesko naci
vidis da je on nasao jednu . jaoo kako difno kada se zaljube pa dodju i zrace optimizmom .
bravo decko
..true..
- - - - - - - - - -
...hiro carice jes našla nekog...
hvala srcetraje 7 meseci haha
i dalje je kao prvi put nalozena na mene
umem sa zenama
![]()
Svi mi manje-vise znamo jednu ili vise takvih osoba, koje su uvek same, nemaju partnera vec neko duze vreme.
Sta je sa takvim ljudima, da li nemaju srece u ljubavi, da li previse biraju, da li se ne trude dovoljno ili je nesto drugo u pitanju?
Radi se o ljudima koji zele da imaju nekog, tj. koji nisu svojom voljom sami, jer im tako prija, vec jednostavno nemaju nikog, i na tom polju se nista ne menja vec neko vreme.
Da li vam se cini da je broj samaca, tj. onih koji su solo u porastu? Da li su ljudi zatvoreniji, manje zainteresovani za veze ili je nesto drugo problem?
Sta mislite o takvima ljudima, da li njima nesto "fali" pa ne mogu da nadju nekog ili je u pitanju splet okolnosti?
![]()
Opet sam nashao jednunije teshko
![]()
Tacnije ona je mene![]()
![]()