Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ljudi Iron Lord postao moderator! ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
prosli put kada je iron lord bio moderator ovde, "patriotski deo foruma" je bio desetkovan citaj pobanovan u procentu vecem od 50% . lom tema je bio zakljucan. kako ce biti ovoga puta - videcemo.
prosli put kada je iron lord bio moderator ovde, "patriotski deo foruma" je bio desektovan citaj pobanovan u procentu vecem od 50% . kako ce biti ovoga puta - videcemo.
ako baš hoćeš i moja dva prva nicka su bila banovana trajno (kyo, ceca_aleksa) od njega pa se ne bunim...jer sam tada bio nov i radio greške...poslije sam ouglao na provokacije i vrijeđanja nekih starih članova
danas me mahom izbace iz takta novi članovi koji nerjetko sa svega par postova si daju za pravo da me vrijeđaju bez autocenzure (i uglavnom bez sankcija većinom)...al takve stavim na ignore listu nakon par postova pa se s vremenom ohlade...
Тхе.......кхм...... па иду избори... јасно је да газда од Крстарице треба да запуши све "рупе" из којих би се могао чути глас Срба... нисам мЛого изненађен.