- Poruka
- 3.111
ma kakav antonio to nije moja dinastija*RHCP 4ever*:Hehehe...Ma morace oni malo da pauziraju sa tim... Jaaaaaaadan Anthony... Znajuci njega, teso ce mu to pasti...
![]()
treba ja da podjem da trazim bebu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakav antonio to nije moja dinastija*RHCP 4ever*:Hehehe...Ma morace oni malo da pauziraju sa tim... Jaaaaaaadan Anthony... Znajuci njega, teso ce mu to pasti...
![]()
caocaoRyD:Andjelka happy birthday!!!
Baja-mali-Knindza:ma kakav antonio to nije moja dinastija
treba ja da podjem da trazim bebu![]()

E ciao Marko...evo ma mrtva sam umorna...odoh da spavam uskoro...ja sam na netu vec 2 sata...ali nisam bila na krsti...skidala sam slike od Alana Smitha....jakoooo lichi moje swce na njega pa...Baja-mali-Knindza:caocao
natasa
sta radis
napokon si nas se setila

izgleda da nisi razumela*RHCP 4ever*:Sto da trazis bebu?![]()

Aha... Razumela sam, nego vidis da sam sva izgubljena... Ne znam sta pisem, odvalila sam...Baja-mali-Knindza:izgleda da nisi razumela
da rezimiram
jer sam rekno da se beba izgubila jbt
dok su se akrepkinja i tvoj lepotan sexuali u krevetu

aha dobar je on igracRyD:E ciao Marko...evo ma mrtva sam umorna...odoh da spavam uskoro...ja sam na netu vec 2 sata...ali nisam bila na krsti...skidala sam slike od Alana Smitha....jakoooo lichi moje swce na njega pa...![]()
RyD:E Andjelka mogu ovde da postavim moju sliku sa novim frizom...poshto vishe nemamo ''tvoja slika''?![]()

ma postavljaj da vidimo tu lepotuRyD:E Andjelka mogu ovde da postavim moju sliku sa novim frizom...poshto vishe nemamo ''tvoja slika''?![]()

Znachi da Anth slavi...*RHCP 4ever*:Hvala...Samo sto nije meni rodjendan...
Ali se radujem mnooooogo vise nego za svoj...
![]()
a ko je srecnik?RyD:jakoooo lichi moje swce na njega pa...![]()
Da...RyD:Znachi da Anth slavi...![]()

Heh...e da je srecnik...ma nismo mi zajedno...Baja-mali-Knindza:a ko je srecnik?

Pa....ja ne volim guzvu...a kada smo sami...ili sam ja ljuta kao ris...ili je on neraspolozen...i onda nishta...Baja-mali-Knindza:pa sto se nesmuvate vec 1

E opushteno...ma ja sam happy chim ga vidim...a imamo vremena da se smuvamo... :wink:*RHCP 4ever*:Jbg, Natasa, zao mi je...![]()
Zashto?Baja-mali-Knindza:blago tebi

pa onakoRyD:Zashto?
Heh ako je to...slaba vajda....i ja njega ne tako chesto vidjam...pogotovo kada je on u saobracajnoj...pa smo razlichite smene... :-( Ali gledajmo svet sa vedrije strane...*RHCP 4ever*:Da, blago tebi...Ja sam Pepperse videla samo jednom u zivotu...
![]()
RyD:Heh ako je to...slaba vajda....i ja njega ne tako chesto vidjam...pogotovo kada je on u saobracajnoj...pa smo razlichite smene... :-( Ali gledajmo svet sa vedrije strane...![]()