Ljudi, da li ste primetili...

A ti moraš da naučiš da razlikuješ konačne i zvanične rezultate od nezvaničnih i privremenih....:dash::dash::dash:

a tvoji su zvanicni a moji nisu?

Lepo pise da na 95% obradjenog uzorka imamo 13 mandata, a na 95% birackog tela 14 mandata... Ti saberi i oduzmi kako hoces, ali ako vec pricamo o mandatima, a tu temu si ti pokrenuo, onda pricamo sa ovim sto imamo, nisu zvanicni ali su tacni :whistling::whistling::whistling:

E, čoveče... hajde što ne koristiš č i ć i ostala naša slova, to da ti i oprostim, ali ovo pisanje bez zareza, velikih i malih slova, bez tačke, sve u jednom dahu...

O padežima i gramatici da i ne govorim...

Strašno...

Ali zanimljivo je izdvojiti dva tvoja zapažanja:

1. "...ljudi necitaju sa razumevanjem sta se pise,glupi su ko ku..ac tako da odo i ja..."
2. "...ja znam da su LDP-ovci zgodni za raspravu posto je to jedini inteligentni zivot nadjen na ovo forumu..."

Pa sada neka ostali na osnovu tvog pisanja i tvojih misli zaključe ko je ovde "glup k'o ku..ac", a ko je predstavnik "inteligentnog života" :lol: :lol: :lol:

Dobro je što si tako narcisoidan i samouveren, možda i bude nešto od tebe u životu :dash::dash::rotf::rotf:

dobro je da si zapazio greske za razliku od tebe ne treba mi pola sata da napisem poruku pa se u brzini nesto i izostavi sastavi, mozda sam i sad nesto pogresio ali necu citati ovaj post ponovo tako da me kao sto sam rekao boli k...urac da li ces naci nesto.
kao sto rekoh,- opet si maliciozan- ti si DSS-ov kadar.

....................................................................................................................................................................................................................................................................

Poslednja izmena:
dobro je da si zapazio greske za razliku od tebe ne treba mi pola sata da napisem poruku pa se u brzini nesto i izostavi sastavi, mozda sam i sad nesto pogresio ali necu citati ovaj post ponovo tako da me kao sto sam rekao boli k...urac da li ces naci nesto.
kao sto rekoh,- opet si maliciozan- ti si DSS-ov kadar.

....................................................................................................................................................................................................................................................................

Znači, DSS-ci su pismeni, a LDP-ci su nepismeni... :roll: :roll: :roll:
Hajd' da je to rekao neko drugi, nego baš ti :lol: :lol: :lol:
Ali, dobro kada ti tako kažeš :)

upravo smo veceras saznali da DRAGO NEMA POJMA, i da je samo klasican stranacki navijac :) . Pisao nam je drago danima unazad da je vlada izmedju DS i SPS gotov posao ,kad ono....

pogodio si sto bi rekli ko prstom u bu.u ... :(

Znači, gotovo je, vladu su formirali SRS i DSS uz pomoć SPS-a.
Hajd' kada ti tako kažeš, mada ja pregledah sve vesti i toga nema nigde osim u "Kuriru"... :lol:

Nego, je l' vodiš na piće i klopu ako bude tako kao što "Drago koji nema pojma" kaže, a to je da će vladu formirati DS sa pomagačima ;)

Iz toga što je pismen i pažljivo čita šta je napisano si zaključio da je DSS?...Ti si onda čedoid,samo oni izgube pamćenje u roku od par minuta.:dash:

On čovek brzo kuca, sa sve 30 prstiju, pa ne stigne da još i kontroliše šta piše, tako da mu se omakne, pa mu jedna rečenica ima 250 reči i to bez zareza, tačke, velikog i malog slova... a zbog brzine kucanja ne koristi svih 7 padeža nego samo dva :) :) :)

pa nije nikakva bitna razlika, ali bitno je kad pocne da pametuje a ni sam nije proverio :dash::dash:

A pošto je suština toga posta bila da to nije dovoljan broj mandata (svejedno da li je 13 ili 14) da bi LDP ikome u ovoj kombinatorici bio zanimljiv, postavljam ti konkretno pitanje...

Je li sada promenjena suština moga posta na koji si reagovao. Da li je to DS počeo pregovore sa LDP-om pošto nemaju 13 nego 14 mandata u skupštini...

Da vidimo:

ZES - 103
LDP - 14
Sve manjine - 7
Ukupno: 124 :roll: :roll: :roll:

I šta sada pametnjakoviću???

A pošto je suština toga posta bila da to nije dovoljan broj mandata (svejedno da li je 13 ili 14) da bi LDP ikome u ovoj kombinatorici bio zanimljiv, postavljam ti konkretno pitanje...

Je li sada promenjena suština moga posta na koji si reagovao. Da li je to DS počeo pregovore sa LDP-om pošto nemaju 13 nego 14 mandata u skupštini...

Da vidimo:

ZES - 103
LDP - 14
Sve manjine - 7
Ukupno: 124 :roll: :roll: :roll:

I šta sada pametnjakoviću???

ZES ima 102 mandata ;)

i onda lepo kupimo palmu i matorog krku ili jednog od njih i eto tri mandata, imate punu evropsku politiku a ldp vam sa 5% ne moze opstruirati nista ;);)

ZES ima 102 mandata ;)

i onda lepo kupimo palmu i matorog krku ili jednog od njih i eto tri mandata, imate punu evropsku politiku a ldp vam sa 5% ne moze opstruirati nista ;);)

Auuu, hebote, pa ti znaš i normalno razgovarati, bez qrčenja i vređanja...
Šta ti je odjednom :lol:

Da, mogla bi i ta kombinacija (opcije 3 i 4), evo pogledaj na ovoj slici:

antrefile.jpg
[/QUOTE]

a tvoji su zvanicni a moji nisu?

Lepo pise da na 95% obradjenog uzorka imamo 13 mandata, a na 95% birackog tela 14 mandata... Ti saberi i oduzmi kako hoces, ali ako vec pricamo o mandatima, a tu temu si ti pokrenuo, onda pricamo sa ovim sto imamo, nisu zvanicni ali su tacni :whistling::whistling::whistling:

Ivane... gde si sada?

Upravo su saopšteni zvanični rezultati izbora.

LDP je osvojio 13 mandata kao što sam i tvrdio iako si me isprozivao da ne znam da brojim i da nemam pojma i da si ti u pravu kada tvrdiš da su osvojili 14 mandata... itd. itd. itd...

HOĆU VELIKO IZVINJENJE !!!

Back