DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
ti moras nauciti da razlikujes 95% uzorka i 95% birackog tela
A ti moraš da naučiš da razlikuješ konačne i zvanične rezultate od nezvaničnih i privremenih....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti moras nauciti da razlikujes 95% uzorka i 95% birackog tela
A ti moraš da naučiš da razlikuješ konačne i zvanične rezultate od nezvaničnih i privremenih....![]()
E, čoveče... hajde što ne koristiš č i ć i ostala naša slova, to da ti i oprostim, ali ovo pisanje bez zareza, velikih i malih slova, bez tačke, sve u jednom dahu...
O padežima i gramatici da i ne govorim...
Strašno...
Ali zanimljivo je izdvojiti dva tvoja zapažanja:
1. "...ljudi necitaju sa razumevanjem sta se pise,glupi su ko ku..ac tako da odo i ja..."
2. "...ja znam da su LDP-ovci zgodni za raspravu posto je to jedini inteligentni zivot nadjen na ovo forumu..."
Pa sada neka ostali na osnovu tvog pisanja i tvojih misli zaključe ko je ovde "glup k'o ku..ac", a ko je predstavnik "inteligentnog života"![]()
![]()
Dobro je što si tako narcisoidan i samouveren, možda i bude nešto od tebe u životu![]()
Iz toga što je pismen i pažljivo čita šta je napisano si zaključio da je DSS?...Ti si onda čedoid,samo oni izgube pamćenje u roku od par minuta.kao sto rekoh opet maliciozan ti si DSS-ov kadar.
a tvoji su zvanicni a moji nisu?
Lepo pise da na 95% obradjenog uzorka imamo 13 mandata, a na 95% birackog tela 14 mandata... Ti saberi i oduzmi kako hoces, ali ako vec pricamo o mandatima, a tu temu si ti pokrenuo, onda pricamo sa ovim sto imamo, nisu zvanicni ali su tacni![]()
A da jake razlike, brateeee! Za ovoliku raspravu!
dobro je da si zapazio greske za razliku od tebe ne treba mi pola sata da napisem poruku pa se u brzini nesto i izostavi sastavi, mozda sam i sad nesto pogresio ali necu citati ovaj post ponovo tako da me kao sto sam rekao boli k...urac da li ces naci nesto.
kao sto rekoh,- opet si maliciozan- ti si DSS-ov kadar.
....................................................................................................................................................................................................................................................................
upravo smo veceras saznali da DRAGO NEMA POJMA, i da je samo klasican stranacki navijac. Pisao nam je drago danima unazad da je vlada izmedju DS i SPS gotov posao ,kad ono....
pogodio si sto bi rekli ko prstom u bu.u ...![]()
Iz toga što je pismen i pažljivo čita šta je napisano si zaključio da je DSS?...Ti si onda čedoid,samo oni izgube pamćenje u roku od par minuta.![]()
Ne brini, vratiće se ona. Trenutno joj nije dobro ......uhvatila je neka alergijameni je bila simpatichna ona alergichna shto se stalno dere..malo mi nedostaje..ima duha..
pa nije nikakva bitna razlika, ali bitno je kad pocne da pametuje a ni sam nije proverio![]()
A pošto je suština toga posta bila da to nije dovoljan broj mandata (svejedno da li je 13 ili 14) da bi LDP ikome u ovoj kombinatorici bio zanimljiv, postavljam ti konkretno pitanje...
Je li sada promenjena suština moga posta na koji si reagovao. Da li je to DS počeo pregovore sa LDP-om pošto nemaju 13 nego 14 mandata u skupštini...
Da vidimo:
ZES - 103
LDP - 14
Sve manjine - 7
Ukupno: 124![]()
![]()
I šta sada pametnjakoviću???
ZES ima 102 mandata
i onda lepo kupimo palmu i matorog krku ili jednog od njih i eto tri mandata, imate punu evropsku politiku a ldp vam sa 5% ne moze opstruirati nista![]()
[/QUOTE]Auuu, hebote, pa ti znaš i normalno razgovarati, bez qrčenja i vređanja...
Šta ti je odjednom
Da, mogla bi i ta kombinacija (opcije 3 i 4), evo pogledaj na ovoj slici:
![]()
и мениmeni je bila simpatichna ona alergichna shto se stalno dere..malo mi nedostaje..ima duha..
Pa nisu oni iz sps-a bas andjeli, ali trenutno realnost je takva da su oni najbezbolnija kombinacija![]()
Bolje bilo ko samo ako nema dss-a![]()
a tvoji su zvanicni a moji nisu?
Lepo pise da na 95% obradjenog uzorka imamo 13 mandata, a na 95% birackog tela 14 mandata... Ti saberi i oduzmi kako hoces, ali ako vec pricamo o mandatima, a tu temu si ti pokrenuo, onda pricamo sa ovim sto imamo, nisu zvanicni ali su tacni![]()