T Trazim_curu_zabrak Domaćin Poruka 4.292 04.12.2020. u 08:53 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #1 vec tri dana kasni jedna posiljka ne raznose posiljke. Da li neko zna da li su ovi iz poste opet u strajku???? Evo dokaza:
vec tri dana kasni jedna posiljka ne raznose posiljke. Da li neko zna da li su ovi iz poste opet u strajku???? Evo dokaza:
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.459 04.12.2020. u 08:59 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #2 Pa desi se da zabaguju nisam cuo da strajkuju,inace strajk nikad nije ni bio nego ih vucic maltretira
Pa desi se da zabaguju nisam cuo da strajkuju,inace strajk nikad nije ni bio nego ih vucic maltretira
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.459 04.12.2020. u 09:02 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #3 Inace 20 dana je proslo dok mi bex nije doneo otkup od posiljke
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.679 04.12.2020. u 09:09 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #4 Meni se desava u poslednje vreme da treba da ih zovem 3 dana da bi dosli po paket.
~Kiki~ BUNTOVNA S RAZLOGOM VIP Poruka 545.405 04.12.2020. u 09:44 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #5 Trazim_curu_zabrak: vec tri dana kasni jedna posiljka ne raznose posiljke. Da li neko zna da li su ovi iz poste opet u strajku???? Evo dokaza: Kliknite za proširenje... Ne štrajkuju. Ja ovih dana redovno dobijam poštu, evo baš malopre dobih poruku na tel. da mi je stigla pošiljka. Pozovi PE centralu, oni će ti reći šta se dešava. http://www.postexpress.rs/struktura/lat/kontakt/call-centar.asp
Trazim_curu_zabrak: vec tri dana kasni jedna posiljka ne raznose posiljke. Da li neko zna da li su ovi iz poste opet u strajku???? Evo dokaza: Kliknite za proširenje... Ne štrajkuju. Ja ovih dana redovno dobijam poštu, evo baš malopre dobih poruku na tel. da mi je stigla pošiljka. Pozovi PE centralu, oni će ti reći šta se dešava. http://www.postexpress.rs/struktura/lat/kontakt/call-centar.asp
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.065 04.12.2020. u 09:52 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #6 Njeeeeeeeeeet....
Meklaud Iskusan Poruka 5.989 04.12.2020. u 10:28 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #7 Verovatno si iz manjeg mesta, ili manja opstina, u posti porazboljevali od kurone i nema ko da nosi
M -Mirkoni- Aktivan član Poruka 1.400 04.12.2020. u 12:42 - Ljudi da li neko zna da li postekspress opet poceo da strajkuje??? #8 Kad je neko udaljeno malo mesto kasne sam 1 dan, ali ovo mora da je sad pregled i dodatna dezinfekcija zbog korone.
Kad je neko udaljeno malo mesto kasne sam 1 dan, ali ovo mora da je sad pregled i dodatna dezinfekcija zbog korone.