Ljudi cekaju kilometarski red za lidl

Lidl u Srbiji stigao do 50. trgovine

16.5.2021 06:34 | Indikator.ba

32595.jpg
Otvorenjem vrata prve trgovine u Mladenovcu 13. maja, njemački diskonter Lidl je stigao do svojeg 50. objeka u Srbiji.

- Iako je naša primarna zadaća ponuditi potrošačima najbolju vrijednost za novac, znamo da je naša vizija puno veća. Želimo biti partner zajednici u kojoj živimo i radimo. Vjerujemo da smo okom protekle dvije godine ovu namjeru postigli brojnim ulaganjima u srpsku ekonomiju, novim radnim mjestima i društveno odgovornim projektima. Povjerenje potrošača najbolji je dokaz za to, rekao je Tomislav Shapina, izvršni direktor Lidla - Srbija, na dan otvorenja.

Otvaranjem nove trgovine stvoreno je više od 30 novih radnih mjesta. Tako je ukupan broj zaposlenih u "Lidlu" - Srbija premašio 2.200.

Prvi "Lidl" u Srbiji otvoren je 2018. godine, a diskont je do danas prisutan u 32 grada u susjednoj državi.

http://indikator.ba/Vijest.aspx?p=1&id=32595&naslov=Lidl+u+Srbiji+stigao+do+50.+trgovine

Lidl poklopio trziste Srbije

Lidl u Srbiji stigao do 50. trgovine

16.5.2021 06:34 | Indikator.ba

32595.jpg
Otvorenjem vrata prve trgovine u Mladenovcu 13. maja, njemački diskonter Lidl je stigao do svojeg 50. objeka u Srbiji.

- Iako je naša primarna zadaća ponuditi potrošačima najbolju vrijednost za novac, znamo da je naša vizija puno veća. Želimo biti partner zajednici u kojoj živimo i radimo. Vjerujemo da smo okom protekle dvije godine ovu namjeru postigli brojnim ulaganjima u srpsku ekonomiju, novim radnim mjestima i društveno odgovornim projektima. Povjerenje potrošača najbolji je dokaz za to, rekao je Tomislav Shapina, izvršni direktor Lidla - Srbija, na dan otvorenja.

Otvaranjem nove trgovine stvoreno je više od 30 novih radnih mjesta. Tako je ukupan broj zaposlenih u "Lidlu" - Srbija premašio 2.200.

Prvi "Lidl" u Srbiji otvoren je 2018. godine, a diskont je do danas prisutan u 32 grada u susjednoj državi.

http://indikator.ba/Vijest.aspx?p=1&id=32595&naslov=Lidl+u+Srbiji+stigao+do+50.+trgovine

Lidl poklopio trziste Srbije
Pametne zemlje iskoriste Lidl lanac da bi plasirali svoju robu , ne mogu samo oni prodavati stranu...

Verovali ili ne postoje na hiljade ljudi u Nisu koji cekaju bukvalno ali bukvalno kilometarski red za ulazak u prodavnicu. A to se desava svakodnevno zadnjih desetak dana. E sad mnogi normnalni ljude buni se pitaju zasto bi neko cekao kilometarski red kad u Nisu postoje na hiljade prodavnica koje prodaju bukvalno iste artikle kao i doticna prodavnica, i moguce i po cenama mozda i jeftinije. Pa cak i da je neki artikal jeftiniji to nije jeftinoca tolika da zahteva da neko zbog toga ceka satima i satima u redu i to po hladnoci , kisi a na otvorenom.

Licno za mene je ovo veca misterija zasto nekio ima danas potrebu da ceka ilometarski red kad ima toliko prodavnica po Nisu od recimo kupovine stotine komada toalet papira na pocetku pandemije. I cudime da se nije pojavio neki novinar da intervjuise neke od ljudi koji cekaju red da ih pita zasto cekaju satima red???

Ja licno mislim da postoji neki razlog da su ovi ljudi psiholoski nesto obradjeni kao neka drioga nesto sa cime ih prskaju nevidljivo na ulazu pa onda oni polude ako ne udju jednom bar dnevno u prodavnicu doticnu. Neznam stvarno drugog objasnjenja nemam logicnog.

Pricao mi covek, on tamo glavni u lidlu, doci ce tad i tad covek ce da smanji cene, ce bude tri kilometara red ljudi ispred prodavnice.
Pogodio je davno bese dok se jos nije lidl otvorio, a njesam mu verova nista!
A bio je u pravu kad je rekao da ce se ljudi, i to mnogo njih tuci oko pilica.
Sta smo docekali? Lidl se otvorio i zene i muskarci se tukase oko pilica, koj ce pile zavrsiti u rerni cijoj. Ziva istina .

Jaooo kolko ste glupi. Lidl je fransiza. Znaci to drzi nas politicar naravno i placa za autorsko pravo neku malu svotu novca nemcu. A sve ostalo je nase. Dakle Lidj je samo ime i brend a sve ostalo je nase. kapirate sad? Znaci kako recimo neko ima svoju pesmu. I sad neko zeli da prepeva tu pesu ok plati i prepeva.
Nadji mi dokaz da Lidl prodaje fransizu, ja gde god sam gledao nisam nasao....

Back