mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.959
To je zajeb u startu jer pokušavaš logiku da koristiš a žene su sumanute. Misle jedno, hoće drugo a urade nešto potpuno treće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek oni što kao moja mama imaju i dozvolu i praksu od po 30-40 godina i opet ih kola slabo slušaju…jos gori su oni kao ti sa vozackom koji ne znaju pravila.![]()
Nzm, par puta sam polagao (različite jurisdikcije) i svaki put sam imao max poena.Teorijska znanja su ženama jača strana.
Muškarci su u proseku tupavi za testove.
Ženama je motorika u upravljanju vozilom slabija strana i treba joj više vežbe nego muškarcima.
To su statistički podaci jednog od istruktora.
To ne znači da ne umeju da voze: tehnika vožnje im je garant kao kod Šumahera.Vidim jako puno muskaraca da nemaju pojma voziti,krse pravila na svakom pokretu,dok zene imaju jedino problem sto stisnu gas do kraja ili ga uopce ne stisnu i na semaforu se svaka sminka,muski ima ih masu sto ne znaju ko ima prednost na krizanju,žalosno da ja rukom moram budali pokazivati da on ima prednost...
Dozvola ne vozi.Može sasvim lepo da se vozi i bez dozvole.
Ako te ne uvate
Može sasvim lepo da se vozi i bez dozvole.
Ako te ne uvate
Pa, ne možeš tako da poredis , jer je bilo strahovito manje vozila na ulicama . I sama pamtim šetnju BG-om kad sam imala 8, 9 godina prodje auto , pa minut nema nista, pa 2 auta , pa opet minut nikoga. Broj udesa sa povećao sa brojem vozila na ulici i sa startnim, brzim automobilima. Ja gledam kod mene u kraju igrali smo se po ceo dan na ulici prodju 4 automobila, ja sad svoju decu nikako ne puštam dq se igraju na ulici, uopšte mi nije svejedno.Moj ćale je nekih 20 godina vozio bez dozvole i to ono išao kolima i u inostranstvo, čak i u Libiji dok je bio 2 godine i tamo je čak vozio bez dozvole (a tamo ono ako te uvate i bace u onaj njihov srednjovekovni kazamat najebo si) i tek tamo negde sa skoro 40 godina je dobio dozvolu.
Eto to je recimo dokaz koliko je zapravo birokratija sve gora i rigoroznija i koliko se ljudima sve više meša u život, ali najveći paradok u celoj priči je to što onda dok su masa ljudi vozili bez dozvole, dok niko nije vezivao pojas, dok su automobili bili mnogo manje bezbedni nego danas kao i putevi i dok se nije toliko insistiralo na tim brojnim pravilima i dok nije bilo tih drakonskih kazni kao danas bilo je neuporedivo manje udesa i nesreća na putevima nego danas.
a ako te se seti, sete
U životu nisam dobio sendvič za svoj aktivizam.
Kada pišem hvalospjeve HDZ-u i SNS-u, to radim iz uvjerenja, ne da bi se okoristio.
Primiti nagradu za to bilo bi svetogrđe.
Prije 40,50 godina bilo je jedno pa bar 20 puta manje automobila. I maksimalna brzina im je bila možda 90-100 km. Danas i auto ala Corsa ide bez problema preko 100. O ovim iole većim da ne pričamo.Moj ćale je nekih 20 godina vozio bez dozvole i to ono išao kolima i u inostranstvo, čak i u Libiji dok je bio 2 godine i tamo je čak vozio bez dozvole (a tamo ono ako te uvate i bace u onaj njihov srednjovekovni kazamat najebo si) i tek tamo negde sa skoro 40 godina je dobio dozvolu.
Eto to je recimo dokaz koliko je zapravo birokratija sve gora i rigoroznija i koliko se ljudima sve više meša u život, ali najveći paradok u celoj priči je to što onda dok su masa ljudi vozili bez dozvole, dok niko nije vezivao pojas, dok su automobili bili mnogo manje bezbedni nego danas kao i putevi i dok se nije toliko insistiralo na tim brojnim pravilima i dok nije bilo tih drakonskih kazni kao danas bilo je neuporedivo manje udesa i nesreća na putevima nego danas.
Mene ionako nagrada čeka na nebu.a ako te se seti, sete
Не мислим да су фелерични.Једноставно,неки људи су бољи у одређеним стварима,а неки нису.Није све за свакога.Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
Kako li izgleda botovsko sendvičarski raj?a ako te se seti, sete
Masa ljudi kada dobije papir u ruke postaje bahata, sami odredjuju koja su pravila vazna a koja ne.Kad vidim ko sve i kako vozi pitam se kako su uopšte dobili vozačke.