mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.959
Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas li ti koliko zena ne zna da vozi bajs?I to pazi ne zna bajs da vozi, ne zna da pliva, nema vozačku?!?? Pa šta je to?
ne nego su zaboravni..............zaborave plavu kovertu kad podju na polaganje.Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
ja sam mislio da je Kaspar Hauzer bio poslednji koji nista od toga nije znao ?I to pazi ne zna bajs da vozi, ne zna da pliva, nema vozačku?!?? Pa šta je to?
greska.I to pazi ne zna bajs da vozi, ne zna da pliva, nema vozačku?!?? Pa šta je to?
БилмезI to pazi ne zna bajs da vozi, ne zna da pliva, nema vozačku?!?? Pa šta je to?
bitnije je da znaju da jašuZnas li ti koliko zena ne zna da vozi bajs?
sta ga briga za to,on voli decake.bitnije je da znaju da jašu![]()
Dobro, izvini za onu svinjusta ga briga za to,on voli decake.
Ovde sam saglasna sa tobom, prvi put.I to pazi ne zna bajs da vozi, ne zna da pliva, nema vozačku?!?? Pa šta je to?
sad mi je jasno zasto sam ti problem.. ti bi dzordzijaDobro, izvini za onu svinju![]()
Vise sokolasad mi je jasno zasto sam ti problem.. ti bi dzordzija![]()
Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
prestani.Vise sokola, cujem dobar je teniser
ako misliš na one koji izlaze na ispit i nikako da polože, svaki put padnu... j*bemliga, ima tu puno faktora... sreća, trema, za*ebana komisija, situacije u saobraćaju itd. ali ti ljudi se bar trude i svako od njih će položiti vozački pre ili kasnije i kroz praksu postati vozač. jer jedno je položiti vozački, a drugo znati voziti...Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
Ne, zašto? Nije sve za svakoga.Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
Može da bude inženejer IT sektoraZamisli zaposliš nekoga u firmi ko nije uspeo da savlada vožnju bicikla, nije uspeo ni plivanje da savlada, vožnja isto. Šta taj može realno?!??