Ljudi bez vozačke dozvole felerični?

Jesu li ljudi koji ne mogu da polože vožnju felerični?
ako misliš na one koji izlaze na ispit i nikako da polože, svaki put padnu... j*bemliga, ima tu puno faktora... sreća, trema, za*ebana komisija, situacije u saobraćaju itd. ali ti ljudi se bar trude i svako od njih će položiti vozački pre ili kasnije i kroz praksu postati vozač. jer jedno je položiti vozački, a drugo znati voziti...

za mene su neshvatljiviji ljudi koji nemaju vozački i nikad nisu ni išli na obuku, ne zanima ih vožnja, niti planiraju ikad da imaju auto!
OK, razumem da neko živi u gradu i da mu je sve dostupno gradskim prevozom ili pešice i da jednostavno nema potrebe da ima auto, ali ne razumem da neko nema položen vozački jer nikad ne možeš da znaš kad će ti zatrebati auto (hitni slučaj, posao, odmor, ...) kad neko nema vozačku, to mi je kao kad je neko hendikepiran, kao da ima neku falinku!

mi smo u porodici je još od pradede koji je još '60-ih godina imao Opel Olimpiju pa do dan danas minimum 1-2 auta uvek imali... i deda i ćale i burazer i ja sada iako svako živi na svoju stranu. niko od nas nije (bio) neki ljubitelj automobila, to je jednostavno sredstvo koje "mora da se ima".
od 18. god. kad sam položio uvek sam imao auto, trenutno igrom slučaja imam 3 auta (iako samo u kući supruga i ja vozimo), bez toga ne mogu. ;)

Poslednja izmena:
Zamisli zaposliš nekoga u firmi ko nije uspeo da savlada vožnju bicikla, nije uspeo ni plivanje da savlada, vožnja isto. Šta taj može realno?!??
Može da bude inženejer IT sektora
ili vrstan majstor koji ume da popravi sve št radi na struju
takođe može da bude zanatlija i da ume gomilu stvari sa alatom...
A može i da bude računovođa...
zamisli, neki čak nauče da pilotiraju avionom...
Altuelni šampion Formule 1 tek pre par godina je dobio vozačku dozvolu
jer nije imao vremena da polaže
ISto važi i za jednog od najboljh fudbalera sveta Mbapea sad tek uči vožnju.
Moh drugar vrstan gitarista i tonac na radiju sad u 50oj uči da vozi.
Treba li ti još?
Naravno da ne.
Temu nisi ni postavio jer misliš ozbiljno...nego da se sprdaš.
Ali ti se ovde sprdaš jedino sam sa sobom, pametnjakoviću.

Back