prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.443
udala se i ti ces skoroOh, Bože, Ankora
Gde je ta prelepa Dalmatinka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udala se i ti ces skoroOh, Bože, Ankora
Gde je ta prelepa Dalmatinka?
E nek' joj je sa srećom. Nisu se od tada ponavljale takve lepojke.udala se i ti ces skoro
jeste jednaE nek' joj je sa srećom. Nisu se od tada ponavljale takve lepojke.
Varaj i ti nju, dovedi kurrvu u drugu sobu i ako je ne mozes torbat, plati joj da stenje kao koza. Neka ova poludi, nikako je ne ostavljaj, nego joj krv popij.Procitao sam temu "Ljudi,sta da radim???" i pronasao sam neke dobre odgovore.To me je navelo da se i sam izjadam Monitoru jer nemam kome drugom.
UBEDJEN SAM DA ME ZENA VARA!!!
Nemam konkretan dokaz, nisam siguran ni da li zelim da ga nadjem.U svakom slucaju mene ne zanima da li je ona to ucinila. Mene zanima krucijalno pitanje: Da li ja trebam da ostanem sa njom i da DOZVOLIM da nas sin od 4 godine gleda kako se mrzimo (i sad i dogodine i ko zna dokle) ILI DA DOZVOLIM da moj Vuk odrasta uz zenu koja ce ga moralno unakaziti?
![]()
to je to otprilikeYbga, dosadio si joj. Pa je pocela da masta o prolazniku (na kojeg je ovlazila dok je setala kejom) kako joj ga snazno zavlaci i cupa je za kosu. S obz da je labavog karaktera, morala je i da proba je l.
..verujem da su ti se zene ogadile posle svega...ali nadam se da si uspeo da se oporavis za ovih 9 god