Pozdrav svim clanovima sa ovog foruma. Javljam se da podelim sa vama problem koji imam vec duze vreme. Naime, u vezi sam sa devojkom skoro 7 meseci. Zaista nam je lepo. Moja prva velika ljubav. Do sada nisam nijednu devojku voleo toliko kao nju. Cenim je, postujem je, volim je, trudim se da budem najbolji momak kojeg je imala, jer ona stvarno zasluzuje to. Medjutim, jednog dana, tacnije 2 meseca od naseg zabavljanja, desio se ispad ljubomore sa moje strane, koji je bio skroz bez razloga. Glupo je uopste da pricam razlog zbog cega sam napravio scenu (devojka pozvala mog drugara na kafu dok se ja ne vratim kuci, posto sam ja izasao u medjuvremenu, a i zivimo relativno blizu). Tipicno detinjasto ponasanje sa moje strane, stojim iza toga. Njoj je veoma stalo do mene, obozava me, te je vrlo brzo zaboravila na to uprkos svemu, iako se bila veoma pogodjena zbog toga. Ja jednostavno ne mogu to da zaboravim sto sam uradio. Inace ne spadam u grupu ljubomornih muskaraca, niti sam imao bilo kakvih problema sto se tice ljubomore, ali u tom trenutku sam stvarno burno reagovao, nisam mogao sebe da prepoznam u tom trenutku. Jako mi je tesko zbog toga, jer sam mogao istovremeno i devojku i drugara da izgubim. Prosto sramota me je sto sam dopustio sebi tako nesto da mi se desi. Ne mogu normalno da funkcionisem, niti da se opustim, a sve to zbog grize savesti koja mi ne da mira. Muci me ovo vec duze vreme. Psihicki me jako ubija, trudim se da zaboravim to sto se desilo, iako je proslo skoro 5 meseci, ali ne ide. Da li se neko od vas nasao u slicnoj situaciji? Svako vase iskustvo ili savet mi znaci puno, pisite...