ljubomorni hrvati

Jesam li napisao da je lazov i da prijavi drzavnim institucijama!!pa nek treca strana utvrdi tocnost!!zar nije to dovoljno??da mi je na dohvat ruke vjerujem da bi ga ili tuzio ili tukao.
A kako bi ti reagovao??:cool:

pricas o jamama gde su bacani ljudi i stavljas cool smajlija.Ali,dobro,nisam sad u fazonu da se natezem,tako da...zanemari sta sam pisao malopre.

O čemu ti pričaš???????
Šta da prijavljujem zločin od pre 60 i kusur godina, za koji se zna, i na kom mestu je podignuto spomen obeležje?
Ja prosto ne mugu da poverujem da ti za tu jamu ne znaš, a ako stvarno ne znaš, neka je sramota tvojih starijih sugrađana koji ti za nju nisu rekli, a koja ti se pod nosom nalazi.
Uostalom, Ljubuški je ionako kasaba. Prepešačiš je za 10 minuta uzduž i popreko. Nije ti teško doći do mesta na kome ja tvrdim da ima jama, čisto da proveriš da li je to istina, sebe radi.
Meni ne moraš ništa dokazivati. Dokaži sebi! Ja sam na tu jamu išao kao malo dete, i polagao poljsko cveće koje sam nabrao u okolini, a ponekad i ukrao babi iz bašte, dok su me komšije odvraćali da to ne radim i da ne zalazim u Dračavicu, jer bi me mogao ujesti poskok. Sve mi se čini da njima nije predstavljao problem poskok koji bi me ujeo, nego što neko uopšte tamo odlazi.

Ako li legalis prijavi negdje moraju postojati dokumenti,u cemu je kvaka?:cool:

Jesam li napisao da je lazov i da prijavi drzavnim institucijama!!pa nek treca strana utvrdi tocnost!!zar nije to dovoljno??da mi je na dohvat ruke vjerujem da bi ga ili tuzio ili tukao.
A kako bi ti reagovao??:cool:

A, da si ti meni na dohvat ruke, odvukao bih te na jamu, i naterao te da klekneš i pomoliš se za spas svoje i duša svojih predaka, koji je napuniše nevinom srpskom nejači.

Sram te bilo! Znam da znaš za tu jamu.

Ahhh... Sile zla haraju temom

hellokittydarthvader.jpg

Ovu smo pricu sazvakali vec prije!!
Ja kazem da ne znam o cemu pises!! i ne znam gdje je taj spomenik.!!
Za vrijeme ww2 poginulo je preko 3 tisuce ljudi iz opcine!!:cool:

JAMA.jpg

Evo ti, gospodine, satelitski snimak tog mesta.
Označio sam ti samostan na Humcu, i mesto gde je jama, da se bolje orijentišeš.
Otiđi sutra tamo, pa mi posle reci da nema ničega takvog.

Poslednja izmena:
I jedan i drugi su bili srpski šovinisti, pa malo koga zabole ona stvar što je koji od njih rekao. :D

Doduše, Zmaj je bio još i ok.

Сви пачић дошли као ђаци стоје
стари Шевченко обуо је копачке своје
и реко Хаста ла виста Кроатија

Lazes Don-e,lazes kao veliki:cool:

Јел ти било лепо синоћ?

Dučić je bio srpski nacionalista, a Zmaj ni to, bar ne u svojim pisanijama. Ali, šovinisti...:eek:

Змај да је познавао праву нарав дотичних тражио би да их оградимо ватреним зидом

gdje su navodno bacani!!ako jesu nek imenom i prezimenom navede zrtve!!!:cool::cool:

Неко реко да си ти човек наводно

cekam te i sa boljim alatom:cool:

Нечекај ,бежи

Back