Ljubomorne zene koje te frendzonuju

Udarac na ego. Nece nista vise od prijateljstva sa tobom, ali joj smeta kad nije glavna, i u centru paznje. Najbolje bi bilo kad bi non stop trckarao za njima, dok ne nadju nekog i one tebe otkace.
Ja bih to potpuno ignorisala.
Postoji i mala sansa da se u medjuvremenu zainteresovala, ali to svakako lako mozes da provjeris.

Zasto cure koje te frendzonuju postanu ljubomorne kada se udvaras nekoj drugoj ili nadjes djevojku za vezu? Ako smo samo drugari, cemu histerija?

Ja mislim da to uopšte nije tako. Čak šta više, mislim da im i te kako lakne kad taj njihov frendzonovani lik nađe drugu zanimaciju. Kao, ne moram više ni da ga frendzonujem, neka smara neku drugu.

NEzgodan, pa jedan od nacina je da je pitas direktno, zeli li ona nesto vise kad se tako ponasa i ljubomorise.
Ako mislis da je to previse "agresivan" pristup, da tako kazem, i da ti nece dati pravi odgovor, mozes npr i kroz salu da joj postavis pitanje "A jel bi ti voljela da si na njenom mjestu" , i posmatras njenu reakciju. Onda vidis sta ces dalje.
Ti je poznajes, mi ne, pa sam mozes da procijenis bolje sta da uradis.

Bravo Hirka brate, recimo da bi se time moglo objasniti njeno neobicno ponasanje, ako je za platonski odnos logicno je da se distancirala, ali da osecanja u njoj i dalje plamte nesmanjenom zestinom. :heart: :D

pa dobro išli smo u školu, kad ti najbolji drug drugarica počne da menja društvo nije ti svejedno :confused: i da se ne muvate

- - - - - - - - - -

dobro kad smo pravi onda nam je ok, al kad smo se nešto raspali

Tačan odgovor na ovakvo pitanje ne postoji. Razume se da postoje izvezne osobine koje su nam urođene kako muškarcima , tako i ženama radi dalje reprodukcije, ali karakter se razvija. Tako nešto je apsolutno drugačije za svaku osobu koja je ikada egzistirala i koja će ikada egzistirati. Ne možemo reći i suditi zašto ne samo ona, već sve devojke to rade. Jer se tvoje pitanje odnosilo na sve žene. To je vrlo važno istaći. Odgovor na tvoje pitanje zaista može biti kompleksan i najbolji način da saznaš istinu je da pitaš drugaricu. Ne možemo ti mi pomoći.

Back