Ljubomoran sam na vetar, što ti kosu dira...

pa sto zivish sa partnerom sto ne zivis sa najboljim prijateljem?ako moze za nas malo glupe neko pojasnjenje

Zato sto mi je to prijatelj, a sa prijateljem ne zelim seksualne odnose niti me on u tom smislu privlaci. Muskarac koga prima za partnera ipak treba da me seksualno privuce, zar ne?

- - - - - - - - - -

parter ti dodje kao neka sigurnost sto se solventnosti tice a sa prijateljem hranis dushu,jel to?

I sa partnerom hranim dusu, ali na drugaciji nacin.

Ne razumete, nije bitno.

Zato sto mi je to prijatelj, a sa prijateljem ne zelim seksualne odnose niti me on u tom smislu privlaci. Muskarac koga prima za partnera ipak treba da me seksualno privuce, zar ne?

- - - - - - - - - -

Ne razumete, nije bitno.
da da ti to posmatras iz oblasti saturna i jupiteraa ,potpuno te razumem <3,maleni smo da bi to razumeli za nas je to kineski zid.a mozda smo slepi a neznamo

da da ti to posmatras iz oblasti saturna i jupiteraa ,potpuno te razumem <3,maleni smo da bi to razumeli za nas je to kineski zid.a mozda smo slepi a neznamo

Pisala sam vec o odnosu izmedju mene i mog priajtelja i na drugim, a opet slicnim temama i uvek dobijala slicne komentare. Da vidi, negde na saturnu ili jupiteru postoji m-z odnos koji se ne krunise seksom, brakom, decom i zajednickim racunom u banci, nego koji je iznad toga...

- - - - - - - - - -

Ne razumete, nije bitno.

Razumem te ja.
Jedno je momak, drugo je prijatelj, a treće je muž.
Ni ja nisam mogla da imam u neke momke toliko poverenja kao u prijatelja ili neku prijateljicu.
Muž i žena jedno drugome čuvaju leđa, kapiraš.:D

Pisala sam vec o odnosu izmedju mene i mog priajtelja i na drugim, a opet slicnim temama i uvek dobijala slicne komentare. Da vidi, negde na saturnu ili jupiteru postoji m-z odnos koji se ne krunise seksom, brakom, decom i zajednickim racunom u banci, nego koji je iznad toga...
hvala gospodu sto sretog nekog sa druge planete a bio sam ubedjen da sa sam i malobojan
nego imas li ti za mene neku prijateljicu da se uzdignemo u te planetarne visine ,da lutamo magelanovom maglinom i ostalim nebulama.licno bio bi ti zahvalan do kraja ovozemaljskog zivota <3

Poslednja izmena:
Dušo draga,
Tvoj prijatelj neće sa tobom da hrani decu
i da ih vodi kod lekara
i da ti kuva čaj kad si bolesna
i da ti kuva ručak
i da sa tobom plaća račune za struju
i da riba WC šolju
i da je uvek uz tebe
i kad si srećna
i kad si tužna

Ako ti muž nije najbolji prijatelj, onda tu nešto ne štima.

Ispade da nam muz dodje kao neki servis?! :(

Ako budem bila samohrana majka, veruj mi da hoce.

Vidi, cak sam i po ovom famoznom forumu pisala o tome, po nekoj logici stvari muz i treba da ti bude najbolji prijatelj... Ali mislim isto tako da neko sa kim sam jela hleba 15 godina pre pojavljivanja tog famoznog partnera ipak ima malu prednost... Da se razumemo, ovakav stav prema svom najboljem prijatelju imam jer je i on isti takav prema meni... Vrlo moguce da smo (i jesmo) izuzetak od pravila i mnogi oko nas nas odnos ne razumeju...

Ni moji prijatelji nisu "umrli" kad sam se udala, niti su njegovi nestali posto se ozenio. Postali su zajednicki, s tim da on ne zna kad je moj prijatelj plakao zbog devojke, na nekom koncertu, kad je bio pijan, kad je bio posvadjan sa roditeljima....sve je to bilo pre njega. Niti ja znam gde je sve moj bio sa svojim prijateljima/prijateljicama pre mene, niti treba da znam.
Dolaze nam u kucu i jedni i drugi, sada sa svojim zenama, muzevima, decom i kucnim ljubimcima.
Ja ne mogu da zamislim sebe da padnem u histeriju jer je moj muz sa drugaricom seo nasamo. I obrnuto. :roll:

Razumem te ja.
Jedno je momak, drugo je prijatelj, a treće je muž.
Ni ja nisam mogla da imam u neke momke toliko poverenja kao u prijatelja ili neku prijateljicu.
Muž i žena jedno drugome čuvaju leđa, kapiraš.:D

Svako svakome od prijatelja onog drugog?! :confused:

- - - - - - - - - -

ni kod mene nesto ne stima,moj muz nikada ne riba wc solju :(

Mozda ribaju kod drugarice, i moj i tvoj? :(

]Ispade da nam muz dodje kao neki servis[/B]?! :(

Ni moji prijatelji nisu "umrli" kad sam se udala, niti su njegovi nestali posto se ozenio. Postali su zajednicki, s tim da on ne zna kad je moj prijatelj plakao zbog devojke, na nekom koncertu, kad je bio pijan, kad je bio posvadjan sa roditeljima....sve je to bilo pre njega. Niti ja znam gde je sve moj bio sa svojim prijateljima/prijateljicama pre mene, niti treba da znam.
Dolaze nam u kucu i jedni i drugi, sada sa svojim zenama, muzevima, decom i kucnim ljubimcima.
Ja ne mogu da zamislim sebe da padnem u histeriju jer je moj muz sa drugaricom seo nasamo. I obrnuto. :roll:

Pa valjda se međusobno servisiramo.:D
Nemam tako bliske drugove, niko mi se ne poverava, osim komšije.:D

ni kod mene nesto ne stima,moj muz nikada ne riba wc solju :(

Pa kad se otimaš oko posla.

Meni je moj najbolji prijatelj iznad partnera, kao i ja njemu. Partneri osecaju kada nemaju medjusobnu pravu prijateljsku povezanost. Pogotovo ako je najbolji pirjatelj neko iz detinjstva sa kojim je zena provela ceo zivot i gde jedno drugom znaju najintimnije trenutke. Momci/muzevi itekako umeju burno na takav m-z odnos da reaguju, ali ne zato sto misle da zena spava sa svojim najboljim drugom, nego zato sto nemaju istu povezanost sa zenom kao njen najbolji drug... Sto je po meni suludo, jer postoje razne vrste odnosa i nikada sa dve razlicite osobe ne mozes imati isti odnos, pogotovo ako vas veze neka zajednicak sudbina koja datira pre nego sto se partner i upoznao...

ako ne postoji povezanost onda taj i nije za partnera.

E a mi plaćamo porez.
Odraće nas.
Ali ću opet da ih tužim i da povratim pare.

A kako to možeš da budeš drugarica sa muškarcima?
Moji "drugovi" sve imaju neke pretenzije prema mojoj malenkosti.
Sve se plašim da ne dođem u neka iskušenja.:rumenko:

Pa lepo sto cuvas druge od sebe. :heart:

A ovo za porez....garant ti neki drug radi "tamo" kad si ga povratila. :zkez:

- - - - - - - - - -

ma neeeeee ono cisto kristalno i nevino.da se probudim srecan sto neko postoji da nekog volim takav kakav je bez ikakve racunice i bili kakvog telesnog odnosa,da nam se umovi spoje u jedan. da pukne opna naseg ega i da se stope u jedan,))boze mili sta mi je nocas??
Fali ti drugarica. :lol:

Sanja i Saša se poznaju iz vrtića. Zajedno su završili osnovnu školu, studirali su i završili isti fakultet.

Sanja se od srednjoškolskih dana zabavljala sa Markom. Pre tri godine su se venčali, imaju dete. Smanjio se intenzitet druženja sa Sašom, ali i dalje je on njen najbolji drug. Bili su zajedno u svadbi kod Sanjinog brata od strica. Posle venčanja, dok su čekali da se obavi ceremonija prenošenja mlade preko praga, sedeli su u kuhinji i jeli. Kada je hrane ponestalo, nisu mogli da se dogovore ko će da ode po drugi oval. Smejali su se, zezali, gurkali, kao i ko zna koliko puta do tada. Nailazi Marko, i Saša mu kaže:"E dobro je da si došao, idi nam donesi da jedemo, ova tvoja žena neće da se mrdne." Marko ga popreko pogleda, priđe, unese mu se u lice, i kaže:"Šta ti ima mojoj ženi da naređuješ šta da radi, šta misliš ko si ti!" Saša zbunjen, ustane i kaže:"Čoveče, koji ti je đavo, zezamo se, hoćemo da jedemo, a ni jedno neće da ode da donese još" i onako drugarski mu stavi ruku na rame. Marko otrese ruku, i zvekne ga pesnicom po licu. Epilog: slomio mu vilicu na dva mesta. :sad2:

Da li je to ljubomora? Ili bolest? Ili patologija? Kako se zove to kada čekaš momenat da nekog udariš tako da ga izuješ iz cipela, zato što je muško, a tvoja žena gaji određenu vrstu ljubavi prema njemu?
Razumem Marka nažalost. Nije pohvalno, znam.

Nego, zašto sam ja skeptična. Zato što retko viđuh dve osobe koje se druže, a da:
a) nije bilo nešto između njih
b) neko nije imao neke naklonosti seksualne i neprijateljske prirode
c) da se ne kikoću, gurkaju, bzv ponašaju kao da su u osnovnoj školi
d) muškarac nije feget
Jedna tačka ne uslovljava druge. Svaka čast ljudima koji su sposobni da se druže bez ovoga, ali da ja sutra vidim svog dečka/ verenika/ muža kako se gurka, smeje i tako dalje sa nekom drugom ribom, pa tačno bih mu glavu otkinula. A nisam osoba koja je ljubomorna i posesivna, jednostavno mi određeno ponašanje ne odgovara kad sam u vezi i onaj ko je sa mnom ne sme da ga praktikuje ako to hoće da potraje. Prvi put kada izađeš i vidim te da se gurkaš i golicaš i slične gluposti radiš sa najboljim drugom pomisliću da si *****, pritajeni i to ne dobro, tako da man' me priče da ti je ona samo drugarica ako to radiš.
Ja sa svojim drugovima pijem kafu, pivo, pričam i radim sve što drugarstvo uključuje, ali granice se moraju povući. Prvenstveno zbog mene. Nikad nisam shvatala ljude koji sve što ne uključuje koitos smatraju drugarstvom, sve po principu "Ups, kora od banane!"

Poslednja izmena:

Back